Galaxy Enhance-X va ajunge și pe unele telefoane Galaxy M și Galaxy F

212
Galaxy Enhance-X va ajunge pe unele telefoane Galaxy M si Galaxy F
Sursa foto: via sammobile.com

Lista de smartphone-uri Galaxy actualizate la Android 14 continuă să devină mai lungă cu fiecare zi care trece. Chiar sunt unii utilizatori care nu mai au răbdare și verifică zilnic dacă noua actualizare nu a ajuns pe telefonul lor. Printre cele mai așteptate lucruri este și Galaxy Enhance-X, o aplicație de editare a imaginilor pentru telefoanele și tabletele Galaxy.

Samsung actualizează simultan telefoanele de buget, de gamă medie și de vârf compatibile în acest moment. În ultimele zile mai multe telefoane din gama Galaxy M și Galaxy F au primit Android 14 pe diferite piețe. Potrivit SamMobile, cu noua actualizare de software unele telefoane Galaxy M și Galaxy F vor primi suport pentru aplicația Samsung Galaxy Enhance-X.

Galaxy Enhance-X este un instrument de editare a imaginilor și video bazat pe AI lansat anul trecut de Samsung. Inițial aplicația a fost exclusiv pentru telefoanele emblematice până când a apărut One UI 6. Cu noua interfață Samsung și a adăugat suport pentru Galaxy A33, A34, Galaxy A53 și Galaxy A54. Dar, Galaxy Enhance-X ar trebui să funcționeze pe Galaxy M33, Galaxy M34 / F34 și Galaxy M54 și Galaxy F54.

Deoarece telefoanele Galaxy M și Galaxy F sunt versiuni ușor reduse ale telefoanelor Galaxy A, dar folosesc aproape întotdeauna același procesor, Galaxy Enhance-X ar trebui să funcționeze pe Galaxy M33, Galaxy M34/F34 și Galaxy M54/F54 după actualizarea la Android 14 și One UI 6. Cu toate acestea, nu este clar dacă Galaxy M53 îl va putea rula, deoarece schimbă cipul Exynos al lui Galaxy A53 cu unul de la MediaTek. Samsung Galaxy M53 are un procesor MediaTek Dimensity 900 în timp ce Samsung Galaxy A53 unul Exynos 1280.

JPEG – Joint Photographic Experts Group este un standard pentru compresia și codificarea fișierelor și imaginilor statice. JPEG este în prezent unul dintre cele mai utilizate formate din lume de compresie a imaginilor pentru fotografii.

Puteți încerca să descărcați aplicația pentru a verifica dacă funcționează pe telefonul dvs., indiferent dacă este sau nu menționată oficial ca fiind compatibilă cu Galaxy Enhance-X. Aplicația este disponibilă în Galaxy Store. Când îmbunătățiți o imagine folosind aplicația Galaxy Enhancer-X, atât fotografia originală, cât și cea îmbunătățită sunt salvate în Galerie în format JPEG. Vedeți pe I❤️Samsung cum să utilizați aplicația Galaxy Enhance-X!

Aplicația Galaxy Enhance-X vă permite să reglați culorile, luminozitatea, claritatea, HDR și multe altele cu doar câteva atingeri, datorită procesării inteligente AI. În plus, puteți ajusta nuanța culorii pielii, netezimea, dimensiunea ochilor, linia maxilarului și multe altele pe fața dvs.