Samsung Galaxy F41 aproape de lansare, are pagină oficială de asistență

519
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Un nou și puțin cunoscut smartphone Samsung este foarte aproape de lansare. Samsung Galaxy F41 ar putea fi lansat în curând după ce telefonul a fost listat pe pagina de asistență Samsung India. Galaxy F41 este primul telefon din noua serie Galaxy F și specificațiile pot include un procesor Exynos 9611, 6 GB RAM și Android 10.

Lansarea noului telefon Samsung Galaxy F41 în India pare iminentă. Smartphone-ul cu numărul de model SM-F415F / DS a fost listat pe site-ul oficial Samsung India. Literele „DS” de la sfârșitul numărului de model înseamnă suport dual SIM. Recent am scris despre o viitoare serie entry-level Samsung Galaxy F ce va avea prețuri cuprinse între 170 și 220€.

Ecran FHD+ pe Samsung Galaxy F41

Acum, conform 91Mobile, am aflat că Samsung Galaxy F41 – presupunem că așa se va numi în baza numărului de model – va fi lansat inițial în India. Probabila va ajunge la vânzare în octombrie, iar ca disponibilitate va viza țările emergente. Debutul în India este legat de locul de fabricație la smartphone-ului, Noida, India.

Specificațiile Samsung Galaxy F41 au fost listate recent pe Google Play Console, dezvăluind câteva specificații cheie. Specificațiile lui Samsung Galaxy F41 includ un procesor Samsung Exynos 9611 asociat cu GPU ARM Mali G72 și 6GB RAM. Telefonul va rula sistemul de operare Android 10, probabil cu interfața Samsung One UI 2.0. Noul smartphone Samsung va avea un ecran FHD+ cu rezoluție de 1.080 x 2.340 pixeli. Cu toate acestea, nu este clar dacă telefonul va avea un afișaj LCD sau un ecran AMOLED. Înclinăm spre unul LCD din considerente de preț.

Astronautul american Buzz Aldrin a făcut primul „selfie” în spațiu, în 1966, în cadrul misiunii cu nava Gemenii 12. A fost pilot al modulului lunar al navei Apollo 11 (16 – 24 iulie 1969), în timpul căreia, pe 20 iulie, a coborât pe Lună împreună cu Neil Armstrong.

Așteptăm un preț sub 200 de euro pentru F41

Cunoscutul tipster Ishan Agarwal afirmă că Galaxy F41 va avea un ecran Infinit-U cu o mică crestătură în față pentru snapper-ul selfie. Pe spate va exista un modul cu trei camere foto, cu un bliț LED și un senzor de amprentă digitală pentru securitate. Portul USB Type-C, grila difuzoarelor și mufa pentru căști se află în partea de jos. Probabil va avea o baterie de 6.000 mAh, în genul modelelor din seria Galaxy M. Nu sperăm la una de 7.000 mAh, cum are Galaxy M51.

În baza specificațiilor și designului, Samsung Galaxy F41 este mai degrabă o ofertă ce poate fi comparată cu un telefon din partea de jos a seriei Galaxy A. Credem că va fi un smartphone ieftin, mai degrabă decât un mid-ranger premium, undeva sub 200 de euro.