Samsung Galaxy F54 aproape de lansare, are o baterie de 6.000 mAh

192
Samsung Galaxy F54 aproape de lansare
Sursa foto: via gsmarena.com

Destul de recent Samsung Galaxy M54 a avut parte de o lansare în liniște în Orientul Mijlociu. Acum o versiune aproape identică cu acesta se îndreaptă către noi piețe sub numele Samsung Galaxy F54. Acest dispozitiv are un număr de model SM-E546B/DS și există pagini de asistență pentru acesta pe site-urile locale Samsung din India, Bangladesh și Levant.

Acest dispozitiv (listat sub același număr de model și SM-M546B/DS) a apărut și într-o certificare de către SGS Fimko. Certificarea este pentru bateria telefonului, cu o capacitate nominală de 5.830 mAh, potrivit GSMArena. Cel mai probabil acest lucru se va traduce ca o capacitate tipică de 6.000 mAh. De asemenea, telefonul acceptă încărcare rapidă de 25W (9V la 2,77A). Era de așteptat, deoarece Galaxy M54 are exact aceeași baterie și suport de încărcare ca Samsung Galaxy F54. Pot exista unele diferențe regionale în hardware-ul pentru modelul din seria F, dar încă nu există informații despre asta.

Samsung Galaxy F54 va avea o baterie de 6.000 mAh

Galaxy F54 va fi un nou intrat în seria Galaxy F de modele a mărcii și ar putea înlocui Galaxy F42 existent. Nu se cunosc multe altele despre telefon, dar putem specula că telefonul ar putea ajunge ca o ofertă de gamă medie. Telefonul ar putea avea un afișaj LCD IPS cu rezoluție HD+ și o rată de reîmprospătare standard de 60Hz

Galaxy M54 este similar cu A54, deși este mai mare cu bateria sa de 6.000 mAh (față de 5.000 mAh) și un afișaj de 6,7 inch (17,02 cm), comparativ diagonala de 6,4 inch (16,26 cm) de pe Samsung Galaxy A54. Folosește același procesor Exynos 1380. La fel ca și celelalte modele din seria Galaxy F, noul Samsung Galaxy F54 va fi vândut și prin Flipkart online, pe lângă platforma proprie de ecomerț Samsung.

Flipkart este o companie de comerț online cu sediul în Bangalore, India. Compania s-a concentrat inițial pe vânzările de cărți online înainte de a se extinde la electronice de larg consum, modă, alimente și produse lifestyle.

În spate Galaxy F54 are o cameră principală de 108MP cu OIS, o cameră ultrawide de 8MP și o cameră macro de 2MP. În partea din față, se spune că telefonul are o cameră selfie de 32MP. Alte caracteristici ale smartphone-ului includ 5G, GPS, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 și un port USB 2.0 Tip-C.

Cu certificările existente și paginile de asistență deja live, Samsung Galaxy F54 ar trebui să fie aproape de lansare. Momentan nu am auzit încă nimic despre o dată concretă. Dar având în vedere lansarea silențioasă a lui Galaxy M54, nu ne așteptăm la prea multă agitație. Galaxy F54 va veni în opțiuni de culoare verde și violet și ar putea avea o construcție din policarbonat.