Toate dispozitivele Galaxy Fan Editon anunțate de Samsung

525
Galaxy Fan Edition
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE, Galaxy Tab S9 FE+ și căștile Galaxy Buds FE au fost anunțate oficial de Samsung. Toate cele patru noi dispozitive Galaxy Fan Edition oferă caracteristici remarcabile și mai multor utilizatori. Noile dispozitive din seria FE reunesc o nouă evoluție a design-urilor emblematice, cameră de ultimă oră, calitate audio, performanțe puternice și multe altele.

Noile dispozitive Galaxy Fan Edition – Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE și S9 FE+ și Galaxy Buds FE – au un design iconic și durabil, performanța avansată, camere de ultimă oră și capabilitățile audio excelente, fiind cele mai epice dispozitive FE de până acum.

„La Samsung, ne angajăm să aducem tuturor inovații de clasă mondială prin experiențe mobile epice care se potrivesc stilului lor de viață”. A declarat TM Roh, președinte și șeful Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit Samsung Newsroom. „Noile noastre dispozitive FE sunt dotate cu capabilități premium care mulțumesc publicul. Singure sau ca parte a unui ecosistem conectat, permit utilizatorilor Galaxy să-și maximizeze creativitatea și productivitatea.”

Noile modele Galaxy Fan Edition – Samsung Galaxy S9 FE

Samsung Galaxy S23 FE rămâne fidel designului emblematic al seriei S. Are o nouă cameră, finisaj premium protejat cu IP68 rezistență la apă și praf și un afișaj și mai elegant. În plus, are materiale și ambalaje reciclate, oferind durabilitate și funcționalitate. Oferit în culori noi, vibrante, Galaxy S23 FE permite utilizatorilor să aleagă culoarea dispozitivului care se potrivește cel mai bine stilului lor.

Momentele de zi cu zi prind viață pe Galaxy S23 FE cu funcții de cameră profesionale pentru a vă ajuta să faceți fotografii și videoclipuri uimitoare. Vedeți detalii clare în fiecare scenă cu un obiectiv de înaltă rezoluție de 50 MP și zoom optic 3X. După întuneric, Nightography pe Galaxy S23 FE vă permite să faceți selfie-uri clare și portrete în culori realiste. Cu stabilizare digitală avansată a imaginii (VDIS), faceți fotografii stabile din mers folosind camera din spate cu OIS.

Când vine vorba de crearea de conținut partajabil, Galaxy S23 FE este un studio de editare în mișcare. În modul Pro, controalele pentru viteza obturatorului, diafragma, ISO și multe altele pot fi ajustate manual în funcție de preferințele dvs. Realizați fotografii personalizate cu aplicația Camera Assistant și alegeți ce funcții automate să utilizați pentru o experiență de fotografiere personalizată. Cu libertatea de a crea și personaliza, camera Galaxy S23 FE are instrumente de editare bazate pe AI.

Telefonul are o baterie de 4.500 mAh care se încarcă 50% în 30 de minute cu un adaptor de 25W. Smartphone-ul are un afișaj Dynamic AMOLED 2X de 6,4 inch (16,26 cm). Tehnologia Vision Booster de pe Galaxy S23 FE detectează automat condițiile de iluminare puternică, păstrând ecranul viu la fel ca modelele emblematice. Galaxy S23 FE este disponibil începând de la 599 USD în mentă, cremă, grafit și violet indigo și mandarină.

Galaxy Tab S9 FF și Galaxy Tab S9 FE+

Samsung a anunțat și noi tablete Galaxy Fan Edition: Samsung Galaxy Tab S9 FE și Samsung Galaxy Tab S9 FE+. Ambele oferă divertisment esențial, creativitate expresivă și productivitate fără întreruperi. Cu două dispozitive portabile și puternice utilizatorii pot experimenta versatilitatea seriei Galaxy Tab S. Creatorii digitali, antreprenorii, studenții ocupați, artiștii, jucătorii și multe altele își vor explora pasiunile și își vor lucra cu o viteză îmbunătățită a dispozitivului și o performanță chiar mai bună în comparație cu seria FE anterioară.

Vizualizarea și crearea receptivă și captivantă pot avea loc acasă, la serviciu, în campus sau chiar în parc. Galaxy tab S9 Fe are un ecran de 10,9 inch, iar Galaxy Tab S9 FE+ unul de 12,4 inch. Ambele au o rată de reîmprospătare automată care se adaptează până la 90Hz . La fel ca cea mai nouă serie Galaxy Tab S9, atât Tab S9 FE, cât și Tab S9 FE+ au primit un rating IP68. În acest fel oferă durabilitate îmbunătățită pentru liniște sufletească în deplasare. În plus, cele două au baterii de 8.000 mAh și 10.090 mAh de lungă durată cu până la 20 de ore 8 de redare video la o singură încărcare.

Ideile și notele sunt ușor de capturat cu semnătura din cutia Galaxy, S Pen. Și S pen-ul are certificare IP68. La fel ca seria Galaxy Tab S9, Tab S9 FE și S9 FE+ includ o mare varietate de instrumente și aplicații creative, inclusiv preferatele fanilor precum Goodnotes, LumaFusion,  Clip Studio Paint, etc.. Păstrați cu ușurință notele de clasă, schițele, videoclipurile și multe altele cu spațiu de stocare mare. În plus, aveți opțiunea de a face upgrade la 1TB prin microSD. Seria Galaxy Tab S9 FE este disponibilă de la 449$ în patru culori la modă: mentă, argintiu, gri și lavandă.

Samsung Galaxy Buds FE

Noile căști Galaxy Buds FE oferă mai multor utilizatori experiența de sunet de vârf a Samsung din industrie. Basul său puternic oferă un sunet profund care vă permite să vă bucurați de muzică așa cum a intenționat artistul. Anularea activă a zgomotului și sunetul ambiental vă permit să auzi mai mult din ceea ce îți place și mai puțin din ceea ce nu. De asemenea, Deep Neutral Network (DNN) alimentat de AI, vă separă vocea de zgomotul de fundal nedorit pentru apeluri mai clare.

Dispunând de cea mai lungă durată de viață a bateriei din seria Buds, Galaxy Buds FE oferă până la 8,5 ore de redare cu căști și un total de până la 30 de ore, inclusiv carcasa de încărcare. Chiar și atunci când folosesc ANC, utilizatorii pot obține până la 6 ore de redare cu căștile și un total de până la 21 de ore, inclusiv carcasa. Inspirate de designul iconic și ergonomic al seriei, Galaxy Buds FE sunt proiectate pentru a fi suficient de confortabile pentru a fi purtate o perioadă lungă de timp.

Galaxy Buds FE sunt disponibile pentru 99 USD în două culori distincte, moderne: grafit și alb.

Toate aceste dispozitive și capabilități de conectivitate susțin angajamentul Samsung de a oferi experiențe private și sigure. Seria Galaxy S23 FE și Galaxy Tab S9 FE sunt protejate Samsung Knox. Noile serii Galaxy S23 FE și Galaxy Tab S9 FE vin cu Android 13. Dispozitivele vor primi patru ani de actualizări Android și cinci ani de actualizări de securitate.

Galaxy S23 FE va fi disponibil pe anumite piețe începând cu 5 octombrie. Seria Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Buds FE vor fi disponibile începând cu 10 octombrie.

Vom reveni în zilele următoare cu toate caracteristicile și specificațiile noile dispozitive Galaxy Fan Edition.