Galaxy Fit 2, un ceas de fitness elegant și ieftin cu o baterie fenomenală

981
Galaxy Fit 2 o bratara de fitness eleganta ieftina cu o baterie fenomenala
Sursa Foto: androidpolice.com

Ceasurile inteligente costă de cele mai multe ori destul de mulți bani. Chiar și ofertele bugetare au un preț de patru cifre și, de multe ori acest lucru este greu de justificat. Dacă sunteți doar în căutarea unei modalități de a vă urmări fitness-ul și de a vedea notificările fără a avea nevoie de telefon, Samsung Galaxy Fit 2 este o alternativă fantastică.

Lansat anul trecut tracker-ul de fitness Samsung Galaxy Fit 2 are un preț excelent. Brățara Samsung este foarte elegantă, are multe facilități de fitness și o durată de viață a bateriei fenomenală. Dacă e să calculăm strict în materie de fitness, cheltuiți mai mult pentru o lună la sala de sport, decât pe Samsung Galaxy Fit 2!

Galaxy Fit 2 se sincronizează perfect cu telefoanele Samsung

Samsung Galaxy Fit 2 este un tracker de activitate de bază care se sincronizează cu telefonul pentru a oferi o experiență de ceas inteligent mult mai ieftină decât concurența. Include o curea canelată concepută pentru a vă împiedica transpirarea încheieturii mâinii, conform AndroidPolice. Cu design excelent, are un afișaj AMOLED luminos de 1,1 inch (2,79 centimetri) pentru urmărirea mai multor antrenamente și verificarea notificărilor. Detectarea automată a activității înseamnă că puteți începe să vă antrenați fără a fi nevoie să glisați prin meniuri. Brățara Samsung are și rezistență la apă 50ATM, până la 50 metri adâncime, astfel că este ideală pentru înot.

Brățara poate să urmărească tiparele de somn și, pe baza acestora, oferă o analiză zilnică și un scor de somn. Fit 2 vine cu peste 70 de opțiuni de fețe diferite și oferă peste 15 zile de viață a bateriei. Spre deosebire de alte accesorii ale companiei, Galaxy Fit 2 funcționează cu toate dispozitivele Android! Deci nu este nevoie de un telefon Galaxy pentru a profita de acest tracker de fitness.

În 2018 Department of Health and Human Services SUA a recomandat adulților cel puțin 150 până la 300 de minute de activitate intensitate moderată sau 75 până la 150 de minute pe săptămână de activitate fizică aerobă de intensitate viguroasă.

Este greu să găsești o brățară de fitness mai ieftină decât aceasta. Cu atât mai mult cu cât este produsă de Samsung. Cu Fit 2 puteți măsura ciclul REM al somnului și somnul profund, dar nu uitați și de somnul de zi. Notificările, controlerul de muzică, vremea, memento-ul și un răspuns rapid au fost adăugate ceasului Samsung. În materie de conectivitate are versiunea Bluetooth 5.1, puteți asocia ceasul cu dispozitive Android și iOS folosind aplicația Galaxy Wearable.