Samsung Galaxy Z Fold 4 by Caviar costă peste 11.000 de dolari

265
Galaxy Z Fold 4 by Caviar
Sursă foto: caviar

Compania de personalizare de lux Caviar este cunoscută pentru smartphone-urile sale cu design extravagant. Acum și-a lansat cea mai recentă colecție, numită „Heralds of the Galaxy”. Vi se pare că sună deosebit? Ei bine, este o colecție a celui mai recent Samsung Galaxy Z Fold 4. Ce e special la el, te-ai putea întreba. Ei bine, modelele Samsung Galaxy Z Fold 4 by Caviar au inserții cu particule reale de meteorit, accente aurii și acoperire din piele de calitate superioară.

Telefoanele personalizate ale Caviar sunt un succes printre cei care au buzunare adânci. Design-urile sale uimitoare au făcut ca, în pofida prețului uriaș, acestea să se vândă foarte bine. Acestea fiind spuse, compania Caviar s-a autodepășit cu colecția Heralds of the Galaxy. Folosirea pietrelor de meteorit adaugă telefoanelor o notă din altă lume, din altă galaxie, putem spune. Dacă ești bogat și cauți un smartphone pliabil, această colecție Samsung Galaxy Fold 4 by Caviar este perfectă pentru tine.

Colecția Heralds of the Galaxy a telefonului Samsung Galaxy Fold 4 include patru modele numite „Solar Eclipse”, „Black Rain”, „Canyon Diablo” și „Golden Meteor”. Din punct de vedere al specificațiilor, colecția Samsung Galaxy Fold 4 by Caviar nu este diferită de Galaxy Z Fold 4 standard.

Samsung Galaxy Z Fold 4 by Caviar ca Golden Meteor și Solar Eclipse

Galaxy Fold 4 Golden Meteor este vedeta gamei. Are un corp dublu galvanizat cu aur și un panou din spate cu inserții de meteorit. Particulele de meteorit provin din trei pietre: Seymchan, Muonionalusta și Canyon Diablo. Modelul Golden Meteor are, de asemenea, un logo Caviar gravat în aur.

Cele mai vechi artefacte de aur din istoria omenirii sunt ~3.000 de obiecte de aur găsite în cimitirul din Varna (Bulgaria). Datate între 4600 – 4300 î.Hr., sunt bijuterii din aur foarte pur (23 – 23,5 carate) și au o greutate de ~6 kg.

Samsung Galaxy Z Fold 4 Canyon Diablo are aceleași pietre, dar un corp diferit, conform Newsbytesapp. Cu toate acestea, are un corp de titan cu acoperire PVD, fără accente aurii precum Golden Meteor. În acesta, sigla Caviar este gravată cu titan. Compania a anunțat că va face doar 29 de modele atât din Golden Meteor, cât și din Canyon Diablo.

Gama Samsung Galaxy Fold 4 by Caviar este completată de Black Rain și Solar Eclipse. Ambele modele având același corp de titan cu protecție PVD negru, folosit la ceasurile elvețiene de ultimă generație. Primul are inserții din piele de vițel neagră, în timp ce cel de-al doilea are piele de vițel și inserții decorative acoperite cu aur. Au sigla Caviar gravată în titan și, respectiv, în aur. Caviar va face 99 de telefoane din Black Rain și Solar Eclipse.

Golden Meteor, este cel mai scump, are un preț de 11.180$ 🤕 pentru modelul de 256GB și 11.620$ pentru varianta de 512GB. Canyon Diablo este puțin mai ieftin 😐, deoarece începe de la 10.830 dolari și ajunge la 11.270$. Solar Eclipse începe de la 9.700 USD pentru modelul de 256GB, în timp ce Black Rain începe de la 9.610%. Variantele lor de 512GB au un preț de 10.130$, respectiv 10.050$.