Samsung Galaxy Fold 5G cu husă Montblanc gratuită pentru telefon

1388
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Samsung Galaxy Fold este la vânzare în Statele Snite și peste puțin timp va fi disponibil și în Europa în Germania Franța sau Anglia dar și în Orientul Mijlociu, Australia și Singapore. Acolo se vinde în special varianta Galaxy Fold 4G. În Coreea de Sud se comercializează doar variante Galaxy Fold 5G. Această variantă mai poate fi cumpărată momentan în SUA și pre-comandată în Franța și Rusia.

În Coreea de Sud o husă de protecție Montblanc este inclus la cumpărarea smartphone-ului Galaxy Fold 5G. De asemenea, tot în Coreea dispozitivul este prevăzut cu o asigurare gratuită pentru daune pe ecran

Deocamdată, se știe foarte puține despre acest accesoriu furnizat. Între timp, pe site-ul Samsung Coreea este menționat că sud-coreenii care cumpără un 5G Galaxy Fold în perioada 20 septembrie – 31 octombrie 2019 vor primi un cadou Montblanc Premium gratuit.

Husă Montblanc de înaltă calitate pentru Samsung Galaxy Fold 5G

Montblanc este o companie germană care produce ceasuri de lux, ustensile de scris și genți din piele. Husa, ce este un bonus și este inclusă în preț, este de cea mai bună calitate. Husa Montblanc pentru Samsung Galaxy Fold protejează atât partea din față, cât și cea din spate a telefonului pliabil.

Samsung a colaborat de mai multe ori cu firma germană Montblanc. În urmă cu cinci ani, o husă și un stilou au fost concepute pentru Galaxy Note 4. Apoi, în anii care au urmat au fost făcute atât accesorii Montblanc pentru seria Galaxy S, cât și pentru Galaxy Note. De asemenea, cunoscutul producător Swarovski a fost deseori implicat în producerea de huse pentru smartphone-urile companiei sud-coreene.

Swarovski este o companie austriacă cu sediul în Wattens, Austria. Compania a fost fondată de Daniel Swarovski în 1895. Swarovski are o acoperire globală cu aproximativ 3.000 de magazine în 170 de țări, peste 34.500 de angajați și un venit de aproximativ 3,5 miliarde de euro (în 2018).

Samsung Galaxy Fold este disponibil în două culori: Space Silver și Cosmos Black. Deși designul smartphone-ului pliabil a fost revizuit și îmbunătățit, dispozitivul mai este vulnerabil față de un telefon obișnuit. Samsung a lansat mai multe avertizări privind fragilitatea acestui telefon. Chiar și când porniți dispozitivul pentru prima dată, veți vedea un manual de utilizare suplimentar, care vă spune să nu apăsați prea tare ecranul și faptul că telefonul nu este etanș.

În Coreea de Sud, consumatorii se bucură de o asigurare de daune ce include schimbarea gratuită a ecranului. Dacă se întâmplă să se spargă ecranul, vi se va compensa 70% din valoarea acestuia. Asigurarea este limitată la „maximum o dată pe an”. Până acum nu sunt informații pe site-ul Samsung despre costurile înlocuirii unui display la Samsung Galaxy Fold.

SURSĂLetsgoDigital