Samsung Galaxy Fold va fi oferit de Deutsche Telekom în Germania

979
Sursa Foto: SamMobile.com

În timp ce T-Mobile a renunțat la Galaxy Fold în SUA, organizația mamă, Deutsche Telekom, pare să aibă idei diferite pentru Germania. Gigantul telecom intenționează să ofere clienților săi smartphone-ul pliabil, odată ce acesta devine disponibil. Samsung va scoate la vânzare telefonul pliabil în septembrie anul acesta.

Deutsche Telekom a confirmat pentru site-ul Notebookcheck, conform SamMobile, că va oferi Galaxy Fold clienților săi din Germania. Din păcate, cea mai mare companie europeană de telecomunicații nu a oferit niciun detaliu cu privire la data lansării și nici nu a pomenit nimic de preț. Samsung Galaxy Fold original avea un preț de 2.000 de euro.

Nu se știe data exactă de lansare a lui Galaxy Fold

Noua dată de lansare a lui Galaxy Fold nu este confirmată deocamdată. Dispozitivul se află în etapa finală de testare, după ce Samsung a făcut unele modificări la designul său pentru a rezolva problemele care au întârziat lansarea sa în aprilie. Și chiar dacă ajunge în septembrie, conform unor informații anterioare, smartphone-ul pliabil va fi limitat la anumite piețe. Germania este printre acele câteva piețe în care este testat cel mai recent firmware pentru Galaxy Fold. Chiar dacă dispozitivul trebuia să fie lansat la nivel mondial, probabil în România nu ajunge în septembrie, posibil mai târziu în acest an.

Sunt informații că lansarea lui Samsung Galaxy Fold ar putea avea loc în a treia săptămână a lunii septembrie. Samsung a confirmat doar că lansarea lui Galaxy Fold va avea loc în septembrie. Compania nu a dezvăluit o dată precisă în acest moment. Conform informațiilor din Coreea de Sud, Samsung ar putea lansa smartphone pliabil în a treia săptămână a lunii viitoare.

Coreea de Sud are 51.700.000 de locuitori și limbă oficială coreeana. Este o limbă izolată, adică nu este înrudită genealogic cu nicio altă limbă. Coreea de Sud este considerată una dintre societățile cele mai omogene din punct de vedere etnic din lume. Etnicii coreeni reprezentând aproximativ 96% din populația totală.

Samsung va oferi mai multe detalii despre telefon în perioada următoare

Se spune că Samsung va lansa 100.000 de Galaxy Fold pe piața coreeană. Aceasta va reprezenta o zecime din întreaga producție planificată pentru acest dispozitiv. Samsung a spus anterior că va produce un milion de unități din pliabilul său.

În timp ce Galaxy Fold se întoarce în cele din urmă, clienții potențiali se vor apropia acum de dispozitiv cu precauție. Cu toate acestea, este încă un dispozitiv de nișă și există o mulțime de motive pentru care ar trebui să fiți atenți dacă luați în considerare achiziționarea unuia. Samsung a spus că va oferi mai multe informații despre lansarea telefonului pliabil în perioada următoare, probabil după lansarea seriei Galaxy Note 10.