Galaxy Grand Lite (GT-I9060) va fi prezentat la WMC

GT-I9060 care va fi prezentat la MWC

2059

Samsung Galaxy Grand Lite cu numărul de model GT-I9060 care va fi prezentat la MWC la sfârşitul lunii februarie, prezintă următoarele caracteristici: ecran WVGA de 5 inch, procesor quad-core de 1.2GHz, 1 GB de RAM, 8 GB capacitate de stocare internă cu slot microSD şi o baterie de 2.100mAh. Ceea ce diferă este camera şi versiunea Android.

Vor exista două camere, una de 5 megapixeli pe spate şi una frontală standard VGA. Se zvoneşte că telefonul va funcţiona la început pe sistem Android 4.2 Jelly Bean, dar că produsul final va fi dotat cu Android 4.3. Un alt avantaj major este posibilitatea de a avea  Dual SIM.

Suportul dual SIM este foarte bun, deoarece Samsung Galaxy Grand a fost un succes pe piețele în care telefoanele cu două sloturi SIM sunt destul de populare (cum ar fi India și China), deși acest lucru nu îl putem confirma în acest moment.

Galaxy Grand Lite va fi disponibilă în alb, „Midnight Black”, „Lime Green” și portocaliu. De ce este Samsung un Galaxy Grand Lite? Ei bine, aceasta este o întrebare dificilă de răspuns – se pare că compania coreeană face lucrurile cu un pas mai departe atunci când vine vorba de a avea mai multe variante ale dispozitivelor lor, de această dată extinderea tradiției la un dispozitiv care vine undeva în cel mai mic interval a pieței.