Acasă Stiri Samsung a prezentat Galaxy Home, difuzorul inteligent Bixby

Samsung a prezentat Galaxy Home, difuzorul inteligent Bixby

La evenimentul Samsung Unpacked din New York, pentru prezentarea lui Galaxy Note 9, au fost și alte surprize. Una dintre ele a fost prezentarea difuzorului Galaxy Home, un difuzor wiereless inteligent, integrat cu Bixby. Au fost mai multe zvonuri că Samsung ar putea să-și anunțe în curând propriul difuzor inteligent Bixby. Acum a făcut acest lucru la New York.

Samsung Galaxy Home este difuzorul inteligent Bixby de la Samsung. Compania sud-coreeană a prezentat acest difuzor inteligent la Barclay Center, alături de Galaxy Note 9 și a promis să furnizeze mai multe informații despre el mai târziu în acest an.

Designul, construcția de calitate și sunetul demonstrează destul de evident că Samsung Galaxy Home va fi peste Apple HomePod, un difuzor premium cu Siri, care se vinde pentru 350 de dolari. Designul ca o lacrimă se scurge ușor până la picioarele din metal periat cu vârfuri de cauciuc care țin difuzorul Galaxy Home în siguranță. Este un lucru frumos.

În partea de sus difuzorul Galaxy Home dispune de un panou sensibil la atingere, care oferă acces la funcțiile de bază de redare media, cum ar fi pauză / redare, urmărire înainte / înapoi și reglarea volumului. Cu toate acestea, deoarece este alimentat de asistentul inteligent a lui Samsung, Bixby, credem că aceste funcții pot fi executate prin comenzi vocale.

Harman este o companie care activează în industria auto, audio, automatizări, servicii etc, cu sediul în Stamford, Connecticut, SUA. Compania a fost fondată în 1953 de inginerii Sidney Harman și Bernard Kardon. Colaborarea lor a dus la crearea unei industrii audio de înaltă fidelitate. Cei doi sunt în Consumer Electronics Hall of Fame. Harman a fost cumpărată de Samsung.

Designul său parcă amintește de difuzorul Harman Kardon Onyx Studio lansat acum câțiva ani. Cu toate acestea, problema este ce va fi capabil să ofere atunci când vine vorba de a fi un difuzor inteligent. Comenzile vocale vor fi cu siguranță punctul forte. Suntem încrezători în capacitatea companiei Samsung de a aduce pe piață un dispozitiv de super clasă.

Difuzorul este reglat de AKG și de ce nu ar fi, Samsung deține marca audio premium AKG care reglează, de asemenea, sunetul pe dispozitivele sale mobile. În afară de difuzoarele puternice, Galaxy Home are și un subwoofer pentru a oferi un bas profund. Galaxy Home are opt microfoane pentru recunoașterea vocii de la distanță.

Samsung spune că Bixby de pe Galaxy Home va fi capabil să facă aproape tot ceea ce poate face deja pe dispozitivele Galaxy acceptate. Îmbunătățirile pe care le-a făcut Samsung pentru Bixby vor avea cu siguranță un drum lung în perfecționarea experienței utilizatorului cu ajutorul asistentului de pe acest dispozitiv. Cu integrarea SmartThings difuzorul va permite utilizatorilor să controleze dispozitivele inteligente de acasă.

Galaxy Home nu are butoane fizice. Există o suprafață de atingere în partea superioară, cu câteva comenzi și un inel alb strălucitor care se aprinde atunci când difuzorul este activ sau microfoanele ascultă comenzile. Din ceea ce am aflat, nu există conexiuni pentru intrări, astfel încât nu pot fi conectate produse auxiliare. Utilizatorii vor trebui să se bazeze complet pe conexiunile fără fir.

Apple HomePod se vinde cu 350 $. Presupunem că Samsung Galaxy Home nu va fi un difuzor mai ieftin, dar suntem siguri că poate oferi experiențe audio la nivelul prețului la care va fi lansat pe piață.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...