Un nou smartphone Galaxy J cu specificații solide și Android Oreo

1162

Un smartphone Samsung Galaxy J a apărut pe listele procesoarele etalon de referință GFXBench și Geekbench. Noul smartphone Galaxy J, conform acestora, vine cu specificații solide și sistemul de operare Android 8.0 Oreo.

Seria Samsung Galaxy J este considerată ca fiind cea mai ieftină gamă medie a companiei sud-coreene, în timp ce seria Galaxy A este destinată clienților cu bugete mai mari. Cu toate acestea, se pare că următorul telefon din seria Galaxy J va include o caracteristică pe care noile smartphone-uri Samsung Galaxy A8 / A8+ (2018) nu o au – Android 8.0 Oreo.

Telefonul care poartă numărul de model Samsung SM-J720F, atât pe listele GFXBench cât și Geekbench, foarte probabil să fie numit Samsung Galaxy J8. Pe baza codurilor modelului, este aproape imposibil ca acesta să fie Samsung Galaxy J7 (2018). Primul telefon, varianta originală a lui Galaxy J7 (2016) a avut numărul de model SM-710F, în timp ce anul trecut Galaxy J7 (2017) a venit cu numărul de model SM-730F. Practic, numărul noului model de smartphone se află între cele două serii J, deja disponibile pe piață. Caracteristicile dispozitivului par să se potrivească mai bine cu un dispozitiv care trebuie să apară mai târziu în acest an.

Printre cele mai interesante specificații ale presupusului Samsung Galaxy J8 (2018), se numără Android 8.0 Oreo și o memorie RAM de 4 GB. De asemenea, smartphone-ul va fi echipat cu un procesor Exynos 7885 la fel ca Galaxy A8 (2018) și cu o memorie internă de 32 GB extensibilă cu un microSD până la 256 GB.

Pe spate telefonul va avea o cameră foto cu o rezoluție de 12 MP în timp ce în partea din față ar trebui să existe o cameră de 8 megapixeli. Ecranul de 5,5 inch cu rezoluție HD (720p) ar putea fi o greșeală deoarece nu se potrivește cu celelalte specificații ale telefonului. Poate că un afișaj complet HD (1080p) ar fi mult mai potrivit pentru un astfel de dispozitiv.

Galaxy J – litera J din denumirea telefonului vine de la Japonia – acest smartphone a fost dezvoltat inițial pentru Japonia, un telefont cu design elegant și subțire, la prețuri accesibile și care oferă foarte multe ca specificații. A trecut în Taiwan apoi, în urma succesului din această zonă a ajuns în toată lumea.

Încă nu este clar când va fi prezentat noul telefon smartphone Samsung din gama J, dar în ceea ce privește specificațiile, acesta pare să fie foarte asemănător cu noul Galaxy A8 (2018), astfel încât prețul ar putea fi destul de mare pentru un telefon de clasă mijlocie.

VIAPhoneArena
SURSĂGalaxyClub