Samsung Galaxy J1 Mini Prime – la vânzare în SUA

1578

Samsung Galaxy J1 Mini Prime este acum disponibil pentru vânzare.

Am ajuns să ne obișnuim cu opinia că Samsung produce numai smartphone-uri high-end, dar gigantul tech sud-corean este „capabil” să facă și hardware mai simple.

Credeți sau nu, cel mai nou smartphone Samsung este un dispozitiv de 4-inch.

Vorbim despre Galaxy J1 Mini Prime (numărul modelului J106B), un telefon care este acum disponibil pentru cumpărare în SUA, în ciuda faptului că Samsung nu a anunțat acest lucru.

Costă 90 $ US.

În ceia ce privește, Galaxy J1 Mini Prime are cu siguranta ADN-ul Samsung în genele sale, cu butonul de start flancat de multitasking și apoi butoanele de pe fiecare parte.

Având în vedere că telefonul este o opțiune low-end, nimeni nu se așteapta ca butonul de start să fie folosit și ca un senzor de amprentă digitală.

Mai sus de aceste butoane și sub camera VGA este un ecran de 4-inch, rezoluție de afișare 800 x 480 (o densitate de 233ppi), fiind una dintre cele mai mici afișaje din ultima vreme.

În spate are o cameră de 5 MP, f / 2.2, LED flash, și o cameră frontală VGA.

Sub capota lui Galaxy J1 Mini Prime se află – și aici lucrurile devin un pic mai interesante – un 1.2GHz quad-core chipset Spreadtrum SC9830, și 1GB RAM.

Bateria smartphone-ului low-end, este de 1,500mAh detașabilă, pare mică într-o perioadă când bateriile de două ori mai mari au devenit un lucru normal. Cu toate acestea, având în vedere pachetul de procesare și rezoluța mică, bateria ar trebui să dureze ceva timp.

Galaxy J1 Mini-Prime include doar 8 GB de stocare nativ, dar slotul de card microSD permite până la 256GB.

Slotul respectiv poate fi utilizat, ca un al doilea slot pentru card SIM, în cazul în care folosești două SIM-uri. În cele din urmă, telefonul ruleaza Android 6.0.1 Marshmallow.

Are 123 g, și dimensiuni de 126,6 x 63,1 x 10,8 mm.

Samsung Galaxy J1 Mini Prime pare a fi un smartphone solid, nu este deloc impresionant, dar suficient pentru copii sau pentru cei mai în vârstă.

SURSĂDigitalTrends