Lansarea noului Galaxy J2 Pro (2017) va avea loc în curând

1454
Samsung a lansat anul trecut smartphone-ul Samsung Galaxy J2 Pro. Este aproape identic cu Galaxy J2 (2016) în ceea ce privește specificațiile, dar are o memorie RAM de 2 GB și o memorie de 16 GB. Se pare că Samsung se pregătește acum pentru lansarea lui Galaxy J2 Pro (2017) în perioada imediat următoare. Ultimele informații despre Samsung arată că firma high-tech sud-coreeană a actualizat seria de telefoane Galaxy J cu un dispozitiv nou. Telefonul cu numărul de model SM-J250F, este varianta din 2017 a lui Galaxy J2 Pro. Telefonul a fost reperat la comisia americană de comunicații FCC, iar listarea Bluetooth SIG a apărut și în mediul online. Acest lucru sugerează că lansarea viitorului telefon nu poate fi atât de departe. Specificațiile telefonului original Galaxy J2 nu au fost cu nimic spectaculoase, dat fiind faptul că a fost un dispozitiv pentru clientul obișnuit, un telefon de buget mic. Are un display Super AMOLED de 5 inch, cu un procesor Quad-core de 1,5 GHz Spreadtrum SC8830. Are de asemenea o cameră de 8 MP la spate și una frontală de 5 MP. Samsung Galaxy J2 Pro este un smartphone dual SIM și măsoară 142,40 x 71,10 x 8,00 (înălțime x lățime x grosime). Acesta a fost livrat cu Android 6.0 Marshmallow și o baterie de 2.600mAh.

Dual-SIM, primul telefon cu funcționalitatea dual-SIM a fost Benefon Twin, lansat de Benefon (o firmă finlandeză) în anul 2000. Telefoanele dual-SIM au fost evitate de producători din cauza presiunii companiilor de telecomunicații. Însă la începutul anului 2010, Nokia, Samsung, Sony și alții au început să producă telefoane dual-SIM.

Din păcate, nu se cunoaște prea multe despre noul dispozitiv pe partea de specificații. Dar, înregistrarea de la comisia americană FCC dezvăluie un detaliu interesant despre acest telefon! Acesta va fi livrat cu o baterie detașabilă, spre deosebire de alte modele recente din gama Galaxy J. Bateria detașabilă pe un smartphone în aceste zile este cu adevărat o raritate. Firma sud-coreeană nu a confirmat încă data și locul unde va avea loc lansarea lui Samsung Galaxy J2 Pro (2017).
SURSĂSamMobile