Specificațiile lui Galaxy J2 Pro (2018) confirmate pe site-ul Geekbench

1173

Unul dintre smartphone-urile relativ ieftine pe care Samsung Electronics intenționează să le ofere clienților anul viitor este Samsung Galaxy J2 Pro (2018). Specificațiile acestuia au apărut în mediul online.

Deși majoritatea dintre noi suntem mai interesați de ceea ce Samsung intenționează să ofere clienților în ceea ce privește produsele high-end, marea majoritate a oamenilor cumpără dispozitive de intrare și medii.

Samsung a înregistrat un profit record în trimestrul III 2017, datorită interesului sporit pentru dispozitivele de nivel mediu și de intrare. Pentru a răspunde tendințelor și cerințelor pieței Samsung pregătește telefoane noi, iar unul dintre acestea a apărut în site-ul de referință Geekbench. Este vorba despre Samsung Galaxy J2 Pro (2018) și nu este totul, telefonul a apărut chiar pe site-ul oficial Samsung South Africa.

Deci, să aruncăm o privire la unul dintre smartphone-urile ieftine pe care Samsung îl va introduce anul viitor: Galaxy J2 Pro (2018). De asemenea este cunoscut sub numele de model Samsung SM-J250F. Conform listării pe siteul de referință Geekbench, Samsung Galaxy J2 Pro (2018) este echipat cu un procesor Quad-core Qualcomm Snapdragon 430 de 1,4 GHz și memorie RAM de 1,5 GB.

Qualcomm este o companie americană înființată în anul 1985, cu sediul în San Diego, SUA, ce activează în domeniul comunicațiilor fără fir. Qualcomm produce procesorul Snapdragon. Acesta este vândut producătorilor de telefoane mobile cum ar fi, HTC, Motorola Mobility, Sharp, LG Electronics, Microsoft, Sony, Xiaomi și Samsung.

Conform listei de specificații ar avea și suport dual SIM. Smartphone-ul rulează Android 7.1.1 Nougat, dar nu putem confirma că aceeași versiune a sistemului de operare va fi preîncărcată în versiunea finală a lui Galaxy J2 Pro (2018). Dacă sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat va fi pe J2 Pro, probabil va fi îmbunătățit cu suita de software Samsung Experience. Fiind un model entry-level, nu există garanții că Galaxy J2 Pro (2018) va primi vreodată un upgrade la Android 8.0 Oreo, deoarece suportul software de la Samsung pentru această categorie de produse a fost relativ inconsecvent în ultimii ani.

Firește, este prea devreme să vorbim despre preț și disponibilitate, dar acesta ar trebui să coste mai mult de 150 de dolari. Dispozitivul în sine este probabil să fie anunțat la începutul anului 2018, posibil chiar înainte de sfârșitul anului 2017, și ar trebui să-și facă drumul spre Europa, cel puțin și pe unele piețe din Asia.

SURSĂPhoneArena