Acasă Stiri Galaxy J2 Pro (2018)  într-o prezentare la 360 de grade

Galaxy J2 Pro (2018)  într-o prezentare la 360 de grade

Samsung Galaxy J2 Pro (2018) ne este prezentat într-o serie de fotografii în care vedem design-ul viitorului telefon low-end. Samsung nu mai lansează la fel de multe modele de smartphone-uri anual cum a făcut-o cu ceva timp în urmă, însă compania oferă încă telefoane pentru toate bugetele. Și nu credem că acest lucru se va schimba în curând.

În timp ce lucrează la telefoane high-end, cum ar fi Galaxy S9 sau la modelele mid-range cum ar fi seria Galaxy A (2018), Samsung se pregătește să lanseze noi telefoane low-end. Unul dintre telefoanele low-end ale companiei ar trebui să fie Samsung Galaxy J2 Pro (2018).

În ceea ce privește designul, modelul Galaxy J2 Pro prezintă design-ul tipic Samsung, are colțuri rotunjite, un corp din plastic cu un panou spate detașabil, o singură cameră în spate și un bliț amplasat lângă difuzor. Va exista un buton fizic de formă ovală sub ecran, care probabil nu are un scaner de amprente integrat. Butonul de pornire va fi plasat pe marginea din dreaptă, iar butoanele de volum în stânga. Ne așteptăm la un port micro-USB pe marginea din partea de jos a telefonului.

Galaxy J2 Pro (2018) va fi succesorul lui J2 Pro lansat anul trecut. Cu toate acestea, în timp ce pe versiunea originală a lui J2 Pro era un inel cu LED-uri din jurul camerei din spate, care a permis caracteristica Smart Glow, succesorul său s-ar putea să ofere în schimb, un blitz frontal.

Smart Glow este un cerc format din LED-uri multicolore, care este amplasat în jurul camerei foto. Smart Glow se poate personaliza prin setarea anumitor culori pentru fiecare aplicație sau contacte, pentru a detecta mai ușor felul de notificare primit pe telefon, atunci când este poziționat cu fața în jos.

Potrivit 91mobiles, noul telefon măsoară 143,1 x 72,2 x 8,6 mm și ar trebui să aibă un ecran de aproximativ 5 inch (posibil cu 720 x 1280 pixeli). Dispozitivul pare un pic mai elegant decât telefoanele Samsung low-end anterioare, deși este încă făcut din plastic.

Conform informațiilor anterioare, Galaxy J2 (2018) ar trebui să fie alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 430 quad-core de 1.4 GHz, cu 2 GB de RAM. Sperăm că va rula sistemul de operare Android 8 Oreo din cutie. Se așteaptă ca telefonul, care va fi dual-SIM, să apară în nuanțe de negru, argintiu și auriu.

În timp ce Samsung lansează de obicei telefoanele Galaxy J numai în Asia, America Latină sau Europa, Galaxy J2 Pro (2018) ar putea fi disponibil și în SUA la un moment dat.

Galaxy J2 Pro (2018) a fost recent certificat de Comisia Federală de Comunicații și Wi-Fi Alliance, deci putem presupune că J2 Pro va ajunge la vânzare în acest an sau la începutul anului viitor, probabil la un preț în jurul valorii de 150 $. Nu avem o dată exactă de lansare, dar, va fi probabil mai devreme decât mai târziu.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...