Samsung Galaxy J3 (2017) cu cipset-ul Exynos, rulează Android 7.0 Nougat

1888

Samsung Galaxy J3 (2017) este smartphone-ul cel mai mic, mezinul din această gamă și compania sud-coreeană intenționează să-l lanseze în acest an.

Informațiile venite sugerează că Samsung Galaxy J3 (2017) are la interior chipset-ul Exynos și rulează Android 7.0 Nougat.

După ce a efectuat o vizită la WiFi Alliance, Samsung Galaxy J3 (2017) a aterizat și pe site-ul de benchmarking Geekbench sugerând că lansarea este foarte aproape.

Am văzut deja Galaxy J7 (2017) care se vinde în Statele Unite sub diferite nume, în funcție de firmele care îl comercializează, în timp ce Samsung Galaxy J5 (2017) tocmai a primit aprobarea FCC și este aproape sigur să-și facă și el debutul foarte curând.

Samsung Galaxy J3 (2017), este un smartphone din gama entry-level și nu aduce caracteristici fanteziste care să-l facă să se evidențieze față de celelalte telefoane din aceeași gamă de prețuri.

Având numărul de model SM-J330F, Samsung Galaxy J3 din 2017 a apărut pe Geekbench și rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat din cutie.

 Geekbench este o platformă procesor etalon, care măsoară performanța procesorului și memoriei telefonului, cu un sistem de notare care separă performanța single-core și multi-core. Geekbench este o marcă comercială a Primate Labs Inc. din Toronto, Canada. Printre cei ce utilizează Geekbench sunt: AMD, Dell, Samsung, Microsoft, Stanford, LG, NASA și Departamentul de stat al SUA. 

În conformitate cu listarea, acesta va purta un procesor quad-core Exynos 7570 SoC de 1.4GHz asociat cu memorie RAM de 2 GB și memorie extensibilă de 16 GB, aceleași specificații care le-am văzut incluse la Galaxy J5 Prime și Galaxy Xcover 4.
Astfel, Galaxy J3 va fi un dispozitiv eficient din punct de vedere al consumului de energie, cu o performanță îmbunătățită a procesorului, la un cost accesibil.

Din păcate, nu ni se oferă detalii despre camera telefonului, dar merită menționat faptul că predecesorul său, Samsung Galaxy J3 (2016), are o cameră foto de 8MP orientată spre spate și un shooter secundar de 5MP în față.
Galaxy J3 (2017) ar trebui să dispună de cel puțin aceleași camere.

Având în vedere că Samsung intenționează să includă Exynos 7570 SoC, care are capacitatea de a susține până la 13MP / 8MP camere din spate și din față, nu vedem nici o problemă ca Samsung Galaxy J3 să vină cu această versiune îmbunătătită a camerelor.

Samsung Galaxy J3 (2017) este așteptat să sosească în Statele Unite, la fel ca și Galaxy J7 (2017), deoarece majoritatea operatorilor mobili vor oferi telefonul.

VIATheAndroidSoul