Acasă Stiri Samsung Galaxy J3 (2017) cu cipset-ul Exynos, rulează Android 7.0 Nougat

Samsung Galaxy J3 (2017) cu cipset-ul Exynos, rulează Android 7.0 Nougat

Samsung Galaxy J3 (2017) este smartphone-ul cel mai mic, mezinul din această gamă și compania sud-coreeană intenționează să-l lanseze în acest an.

Informațiile venite sugerează că Samsung Galaxy J3 (2017) are la interior chipset-ul Exynos și rulează Android 7.0 Nougat.

După ce a efectuat o vizită la WiFi Alliance, Samsung Galaxy J3 (2017) a aterizat și pe site-ul de benchmarking Geekbench sugerând că lansarea este foarte aproape.

Am văzut deja Galaxy J7 (2017) care se vinde în Statele Unite sub diferite nume, în funcție de firmele care îl comercializează, în timp ce Samsung Galaxy J5 (2017) tocmai a primit aprobarea FCC și este aproape sigur să-și facă și el debutul foarte curând.

Samsung Galaxy J3 (2017), este un smartphone din gama entry-level și nu aduce caracteristici fanteziste care să-l facă să se evidențieze față de celelalte telefoane din aceeași gamă de prețuri.

Având numărul de model SM-J330F, Samsung Galaxy J3 din 2017 a apărut pe Geekbench și rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat din cutie.

 Geekbench este o platformă procesor etalon, care măsoară performanța procesorului și memoriei telefonului, cu un sistem de notare care separă performanța single-core și multi-core. Geekbench este o marcă comercială a Primate Labs Inc. din Toronto, Canada. Printre cei ce utilizează Geekbench sunt: AMD, Dell, Samsung, Microsoft, Stanford, LG, NASA și Departamentul de stat al SUA. 

În conformitate cu listarea, acesta va purta un procesor quad-core Exynos 7570 SoC de 1.4GHz asociat cu memorie RAM de 2 GB și memorie extensibilă de 16 GB, aceleași specificații care le-am văzut incluse la Galaxy J5 Prime și Galaxy Xcover 4.
Astfel, Galaxy J3 va fi un dispozitiv eficient din punct de vedere al consumului de energie, cu o performanță îmbunătățită a procesorului, la un cost accesibil.

Din păcate, nu ni se oferă detalii despre camera telefonului, dar merită menționat faptul că predecesorul său, Samsung Galaxy J3 (2016), are o cameră foto de 8MP orientată spre spate și un shooter secundar de 5MP în față.
Galaxy J3 (2017) ar trebui să dispună de cel puțin aceleași camere.

Având în vedere că Samsung intenționează să includă Exynos 7570 SoC, care are capacitatea de a susține până la 13MP / 8MP camere din spate și din față, nu vedem nici o problemă ca Samsung Galaxy J3 să vină cu această versiune îmbunătătită a camerelor.

Samsung Galaxy J3 (2017) este așteptat să sosească în Statele Unite, la fel ca și Galaxy J7 (2017), deoarece majoritatea operatorilor mobili vor oferi telefonul.

Stiri

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...