Galaxy J3 Top primește certificare Bluetooth și Wi-Fi

1559
O altă variantă Galaxy J3 a apărut. Samsung Galaxy J3 Top a primit certificarea Bluetooth și Wi-Fi Alliance. Telefonul smartphone vine cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo. Săptămâna trecută am scris despre două mărci comerciale noi de la Samsung pentru seria Galaxy J, Galaxy J7 Crown și Galaxy J3 Orbit. Cu o săptămână mai devreme, am avut informații despre Galaxy J3 Star, acest model a apărut în baza de date Geekbench. Acum a apărut și Samsung Galaxy J3 Top cu certificările de rigoare. Telefonul cu număr de model SM-J337T / SM-J336AZ / SM-S357BL a primit certificatul Bluetooth pe 27 martie 2018. Numele de produse de piață menționate sunt Galaxy J3 și Galaxy J3 Top. Același model a primit de asemenea certificarea Wi-Fi Alliance pe 22 martie 2018. Vestea bună, smartphone-ul rulează pe Android 8.0 Oreo. Modelul a apărut deja și în baza de date GFXbench cu ceva timp în urmă. În informațiile de acolo am văzut că smartphone-ul va avea un ecran HD de 5 inch și va fi alimentat de un procesor quad-core de 1,6 Ghz Exynos 7885 cu 2 GB de memorie RAM. Exynos 7885 este de asemenea utilizat de Samsung pentru telefoanele Galaxy A8, dar aici are un procesor octa-core cu 4 GB de memorie RAM. Un alt procesor de referință a indicat utilizarea unui procesor Exynos 7570 cu 2 GB de memorie RAM. Este posibil ca Samsung să testeze ce procesor obține cele mai bune rezultate. Conform procesoarelor de referință, Exynos 7885 înregistrează puncte semnificativ mai mari. În plus, Galaxy J3 Top va încorpora memorie de stocare de 16 GB, va avea o cameră de 8 MP și o cameră frontală de 5 MP. Noul smartphone entry-level poate fi introdus în orice moment în viitorul apropiat, faptul că a primit certificarea Bluetooth și Wi-Fi denotă acest lucru. Samsung Galaxy J3 Top este probabil un nume care va fi folosit de un anumit operator de telefonie mobilă american. Care va fi acesta este greu de spus în acest moment.

Bluetooth este un standard de tehnologie fără fir pentru schimbul de date pe distanțe scurte. Dezvoltarea tehnologiei a fost inițiată în 1989 de Nils Rydbeck, la Ericsson Mobile, Suedia. Numele „Bluetooth” vine de la regele Harald Bluetooth, care a unit triburile daneze într-un singur regat și a introdus creștinismul.

Seria Galaxy J (2018) este foarte alambicată momentan, este încă neclar cum va arăta. Săptămâna trecută am descoperit o certificare Wi-Fi pentru Galaxy J8 (2018), sugerând că Samsung va schimba numerele din seria J, la fel ca și în cazul seriei A cu câteva luni în urmă. Cu toate acestea, Galaxy J3 face parte din vechea denumire. Sperăm ca la un moment dat Samsung să vină cu lămuriri suplimentare și să pună lucrurile la punct.
SURSĂLetsgoDigital