Acasă Stiri Un posibil Galaxy J4 (2018) cu Android 8.0 Oreo pe Geekbench

Un posibil Galaxy J4 (2018) cu Android 8.0 Oreo pe Geekbench

Samsung ar putea lua în calcul lansarea unui nou smartphone entry-level, conform ultimelor zvonuri acesta ar fi – Galaxy J4 (2018). Aceasta este concluzia la care au ajuns mai multe voci din domeniul telefoniei mobile după ce un telefon cu numele de model Samsung SM-J400F a apărut în baza de date Geekbench.

Nu avem nici o confirmare dacă telefonul misterios va fi numit Samsung Galaxy J4 sau nu. Numărul de model pare să confirme acest lucru, deoarece Samsung are un anumit obicei de a da numere de model pentru dispozitivele sale, cum ar fi SM-J330F pentru Galaxy J3 și SM-J200G pentru Galaxy J2 (2017).

Samsung a lansat o serie de telefoane din gama Galaxy J – J1, J2, J3, J5 și J7 – și Galaxy J4 ar fi cel mai nou model care va intra în această familie, odată lansat. Se pare că noul dispozitiv va vedea lumina zilei numai după lansarea lui Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Este foarte posibil ca Samsung să lucreze la un telefon mai ieftin din seria Galaxy J pentru a-și consolida linia de dispozitive pentru cei cu bugete mai mici.

Samsung duce o luptă serioasă în categoria telefoanelor entry-level, iar dispozitivele sale nu reușesc întotdeauna să facă față ofertelor mai tentante ale producătorilor din China. Au existat informații despre faptul că Samsung a revizuit linia de telefoane de buget pentru a concura mai bine cu rivalii chinezi. Deci, nu va fi surprinzător dacă Samsung decide să lanseze mai multe modele din această categorie pentru a rezolva această problemă.

Modelul rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo și are un procesor quad-core de 1,4 GHz, probabil Exynos 7570 care a fost prezent și în Galaxy J3 (2017) și Galaxy Xcover 4. Pe Galaxy J4 mai găsim și 2 GB de memorie RAM. Dispozitivul are un scor Geekbench de 623 puncte pentru single-core și 1815 pentru multi-core, plasându-l în partea inferioară a clasamentului puterii procesorului. Acestea fiind spuse, ar trebui să ținem cont de faptul că rezultatele din Geekbench ar putea fi inexacte.

Noul Galaxy J4 ar putea fi succesorul Galaxy J3 Pro care a fost lansat anul trecut. Galaxy J3 Pro are un ecran AMOLED de 5 inch, un procesor Snapdragon 410, sistem de operare Android 5.1 Lollipop, un RAM de 2 GB, o memorie de 16 GB extensibilă până la 128 GB prin intermediul cardului microSD. Camera principală are 8MP cu f / 2,2 și focalizare automată plus bliț cu LED. Cameră față este de 5MP cu deschidere f / 2,2 și o baterie de 2.600mAh.

Singurul lucru pe care se remarcă în informațiile de la Geekbench, pentru SM-J400F, este software-ul Android 8.0 Oreo, care rulează deja pe prototipul de pre-lansare.

Android – termenul denumește un robot umanoid sau un organism sintetic conceput să se comporte și să arate ca un om. Cuvântul vine din greaca antică și înseamnă „formă de om”!

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy J este cunoscută pentru că este mai accesibilă, ceea ce explică specificațiile scăzute de pe Galaxy J4. Ne putem aștepta ca Galaxy J4 să iasă în evidență cu ajutorul software-ului Samsung Experience și a prețului redus.

Este puțin probabil ca Samsung să aducă la Barcelona, în afară de Galaxy S9 și S9+ care vor debuta la MWC 2018 duminica viitoare, altceva mai notabil în domeniul telefoanelor. Dar liderul mondial al smartphone-urilor aproape sigur are planificat și alte lansări de produse.

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...