Acasă Stiri Un posibil Galaxy J4 (2018) cu Android 8.0 Oreo pe Geekbench

Un posibil Galaxy J4 (2018) cu Android 8.0 Oreo pe Geekbench

Samsung ar putea lua în calcul lansarea unui nou smartphone entry-level, conform ultimelor zvonuri acesta ar fi – Galaxy J4 (2018). Aceasta este concluzia la care au ajuns mai multe voci din domeniul telefoniei mobile după ce un telefon cu numele de model Samsung SM-J400F a apărut în baza de date Geekbench.

Nu avem nici o confirmare dacă telefonul misterios va fi numit Samsung Galaxy J4 sau nu. Numărul de model pare să confirme acest lucru, deoarece Samsung are un anumit obicei de a da numere de model pentru dispozitivele sale, cum ar fi SM-J330F pentru Galaxy J3 și SM-J200G pentru Galaxy J2 (2017).

Samsung a lansat o serie de telefoane din gama Galaxy J – J1, J2, J3, J5 și J7 – și Galaxy J4 ar fi cel mai nou model care va intra în această familie, odată lansat. Se pare că noul dispozitiv va vedea lumina zilei numai după lansarea lui Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Este foarte posibil ca Samsung să lucreze la un telefon mai ieftin din seria Galaxy J pentru a-și consolida linia de dispozitive pentru cei cu bugete mai mici.

Samsung duce o luptă serioasă în categoria telefoanelor entry-level, iar dispozitivele sale nu reușesc întotdeauna să facă față ofertelor mai tentante ale producătorilor din China. Au existat informații despre faptul că Samsung a revizuit linia de telefoane de buget pentru a concura mai bine cu rivalii chinezi. Deci, nu va fi surprinzător dacă Samsung decide să lanseze mai multe modele din această categorie pentru a rezolva această problemă.

Modelul rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo și are un procesor quad-core de 1,4 GHz, probabil Exynos 7570 care a fost prezent și în Galaxy J3 (2017) și Galaxy Xcover 4. Pe Galaxy J4 mai găsim și 2 GB de memorie RAM. Dispozitivul are un scor Geekbench de 623 puncte pentru single-core și 1815 pentru multi-core, plasându-l în partea inferioară a clasamentului puterii procesorului. Acestea fiind spuse, ar trebui să ținem cont de faptul că rezultatele din Geekbench ar putea fi inexacte.

Noul Galaxy J4 ar putea fi succesorul Galaxy J3 Pro care a fost lansat anul trecut. Galaxy J3 Pro are un ecran AMOLED de 5 inch, un procesor Snapdragon 410, sistem de operare Android 5.1 Lollipop, un RAM de 2 GB, o memorie de 16 GB extensibilă până la 128 GB prin intermediul cardului microSD. Camera principală are 8MP cu f / 2,2 și focalizare automată plus bliț cu LED. Cameră față este de 5MP cu deschidere f / 2,2 și o baterie de 2.600mAh.

Singurul lucru pe care se remarcă în informațiile de la Geekbench, pentru SM-J400F, este software-ul Android 8.0 Oreo, care rulează deja pe prototipul de pre-lansare.

Android – termenul denumește un robot umanoid sau un organism sintetic conceput să se comporte și să arate ca un om. Cuvântul vine din greaca antică și înseamnă „formă de om”!

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy J este cunoscută pentru că este mai accesibilă, ceea ce explică specificațiile scăzute de pe Galaxy J4. Ne putem aștepta ca Galaxy J4 să iasă în evidență cu ajutorul software-ului Samsung Experience și a prețului redus.

Este puțin probabil ca Samsung să aducă la Barcelona, în afară de Galaxy S9 și S9+ care vor debuta la MWC 2018 duminica viitoare, altceva mai notabil în domeniul telefoanelor. Dar liderul mondial al smartphone-urilor aproape sigur are planificat și alte lansări de produse.

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...