Modelele Galaxy J4 și J6 cu toate actele la zi, gata de lansare

1868

Samsung va introduce în curând două modele noi de smartphone-uri din seria Galaxy J este vorba despre Samsung Galaxy J4 și Galaxy J6. Ambele smartphone-uri sunt cu toată documentația la zi, vaccinate și parfumate gata de lansare. Nu avem o dată concretă, aceasta poate avea loc oricând.

Recent, Samsung a introdus modelele Galaxy A6 și A6+, ca modele de intrare în seria Galaxy A. Ca și în cazul seriei A, numele acestei game de modele se va schimba, astfel încât Galaxy J4 și J6 sunt așteptate să fie primele modele din această gamă. Există, de asemenea, indicii că un Samsung Galaxy J8 este în curs de dezvoltare.

Site-ul Samsung din Indonezia listează acum toate modelele Galaxy J din 2018, este vorba de Galaxy J2 Prime, Galaxy J2 și J3 Pro, Samsung Galaxy J4, Galaxy J5 Pro, Galaxy J6, Galaxy J7 Pro și J7 Core. Familie mare gama Galaxy J 2018 și mai așteptăm și un J8. Deși nu vom întâlni multe dintre aceste modele în Europa, este remarcabil faptul că aceste smartphone-uri au apărut și pot fi găsite deja pe site-ul oficial Samsung.

Probabil în Europa și în România în special, vom putea cumpăra doar pe Samsung Galaxy J4 si Galaxy J6, evident din 2018. Acuma, chiar siguri, siguri nu suntem, Samsung poate să mai schimbe strategia de vânzare în funcție de cum se vor vinde aceste modele pe alte piețe.

Deși Galaxy J8 nu este menționat pe site-ul Samsung din Indonezia, nu știm sigur dacă acesta nu va fi lansat simultan cu J4 și J6. Acest dispozitiv, Galaxy J8, a primit deja certificatul Wi-Fi în martie. Deocamdată, însă, acest dispozitiv nu apare că se va vinde Europa, în schimb, Galaxy A6 da.

Europa în mitologia Greciei antice, a fost o prințesă pe care Zeus a răpit-o, după ce a luat forma unui taur și a dus-o pe insula Creta. Pentru Homer, Europa era numele reginei Cretei din mitologie, și nu o denumire geografică. Mai târziu, Europa se referirea la zona central-nordică a Greciei, apoi termenul a fost extins la tot continentul.

Galaxy J4 a primit certificatul Wi-fi cu o lună în urmă. De asemenea, telefonul mobil cu numărul de model SM-J400F a apărut în baza de date Geekbench. Galaxy J4 este alimentat de un procesor Quad-core de 1.43 Ghz Qualcomm Snapdragon 7570 cu 2GB de memorie RAM. Dispozitivul rulează pe Android 8.0 Oreo și este disponibil în două variante de stocare 16 GB și 32 GB.

În plus, Samsung Galaxy J4 a trecut recent de autoritatea de inspecție din Taiwan. Au fost și câteva fotografii ale smartphone-ului de acolo. Am văzut că Galaxy J4 păstrează un design tradițional cu un raport de aspect de 16: 9. Modelul va avea o singură cameră, rezoluția exactă nu este încă cunoscută.

Concomitent cu J4, Galaxy J6 a primit de asemenea certificarea Wi-Fi Alliance, acest dispozitiv are numărul de model SM-J600F și rulează tot pe Android 8.0 Oreo. Dispozitivul are un procesor Octa-core Snapdragon 7870 de 1,6 Ghz cu 2 GB de memorie RAM. Deși a mai apărut pe altă platformă de testare cu 3 GB de memorie RAM.

Spre deosebire de fratele său mai mic, Galaxy J6 va avea muchii mai înguste ale ecranului, un alt raport de aspect, de 18: 9. Telefonul are un afișaj de 5,6 inch cu o rezoluție HD+. O fotografie a lui Samsung Galaxy J6 arată, de asemenea, că telefonul va avea un buton fizic Bixby pentru asistentul vocal.

Se știe puțin despre specificațiile camerei. Cu toate acestea, am aflat că smartphone-ul nu are o cameră dublă.

Samsung Galaxy A6 a fost lansat recent pentru un preț de 310 €. Ne așteptăm ca prețul celor două smartphone-uri Galaxy J să fie sub 250 de euro. Samsung poate anunța noile telefoane mobile în orice moment.

SURSĂLetsgoDigital