Lansare iminentă pentru Galaxy J5 (2017), telefonul aprobat de FCC

1908

Cu aprobarea de la Comisia Federală de Comunicații în buzunar, lansarea lui Samsung Galaxy J5 (2017) este iminentă, mai este doar un pas până la apariția oficială.

Samsung Galaxy J5 (2017) cu numărul de model SM-J530 a avut deja apariții în ultimele două săptămâni pe site-urile de referință Geekbench, GFXBench, WiFi Alliance, Bluetooth.

Acum, certificarea FCC care o primește, indică faptul că a eliminat toate etapele necesare și este o chestie de „minute” pentru a fi lansat oficial.

În afară de faptul că telefonul este fabricat în Corea de Sud, nu aflăm nimic altceva de la listarea pe site-ul comisiei guvernamentale americane FCC.

Comisia Federală de Comunicații (FCC) este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite, creată de statutul Congresului pentru a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, satelit și cablu din SUA. Este constituită în 1934 printr-o lege semnată de președintele Franklin D. Roosevelt. Pentru anul 2016, FCC a avut un buget estimativ de 388 milioane USD. Are 1.720 de angajați federali. 

Comisia americană de reglementare FCC a acordat aprobarea smartphone-ului Samsung cu numărul de model SM-J530FM.

Cu toate acestea, bazându-ne pe știrile anterioare, Samsung Galaxy J5 (2017) ar trebui să aibă un afișaj de 4,8 inch cu rezoluție HD (720p), (modelul Galaxy J5 (2016) avea un afișaj de 5,2 inch!), precum și o cameră de 12Mp față/spate mai mult decât decentă, ceea ce este cu siguranță un upgrade față de predecesorul sau. Aceste două camere identice, va permite utilizatorilor să facă fotografii de același nivel calitativ atât din spate cât şi din faţa ecraului.

În interior, Samsung a inclus un procesor Exanos 7870 de 1,6 GHz Octa-core, asociat cu memorie RAM de 2 GB și memorie extensibilă de 16 GB.

Încă nu am aflat nimic despre bateria telefonului, dar putem confirma că Samsung Galaxy J5 (2017) va fi livrat cu Android 7.0 Nougat la bord.

Senzorii vehiculați că sunt pe acest telefon: accelerometru, busolă, de proximitate, lumină ambientală și giroscop. Când va fi lansat, nu ne îndoim că foarte curănd, vom vedea cu adevărat ce poate.

Samsung Galaxy J5 (2017), probabil va fi lansat la vînzare în SUA în următoarele săptămâni, dar ar putea avea nume diferite în funcție de operatorii de transport.

Având în vedere că smartphone-urile din seria J de la Samsung sunt direcționate către un segment accesibil, Galaxy J5 (2017) este într-o poziție deosebit de favorabilă și este așteptat de utilizatori.

VIATheAndroidSoul