Acasă Stiri Samsung Galaxy J5 (2017) cu Exynos 7870 CPU și Android 7.0 Nougat

Samsung Galaxy J5 (2017) cu Exynos 7870 CPU și Android 7.0 Nougat

Doua smartphone-uri Samsung Galaxy J sunt pe cale de a debuta în Statele Unite ale Americii foarte curând, Samsung Galaxy J3 (2017) și Galaxy J7 (2017), dar din experiență și unele zvonuri, am învățat că ar putea veni și al treilea de asemenea.

Au mai fost ceva ușoare zvonuri despre neanunțat-ul Samsung Galaxy J5 (2017), dar atât.

Am avut în luna februarie un smartphone reperat la Wi-Fi Alliance, cu numărul de model SM-J530FM/DS.

Singurele informații în acel moment cu privire la telefon au fost faptul că rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Acum, telefonul a apărut din nou, dar de data aceasta am fost binecuvântați cu puțin mai multe informații despre specificațiile sale.

Un nou model de Samsung SM-J530FM a fost recent listat la Geekbench, și chiar dacă unele detalii care ne sunt oferite s-ar putea să nu fie 100% corecte, ar trebui să fie suficient pentru a ne da o idee despre ceea ce va urma.

În primul rând, smartphone-ul rulează acum Android 7.0 Nougat, care este o mai mult decât binevenită îmbunătățire. În interiorul carcasei lui Galaxy J5 (2017), se află același procesor care îi dă putere și lui Samsung Galaxy J7 Prime, Exynos 7870 CPU, tactat la 1.59 GHz.

Procesorul sau CPU (Central Processing Unit) este creierul smartphone-ului. Este cea mai importantă componentă din telefon, el gândește toate datele. Frecvența (viteza) procesorului se măsoară în MHz (megahertzi) sau GHz (gigahertzi). Cu cât are frecvența mai mare, cu atât mai bine, deoarece cu atât procesează datele mai repede. 

Procesorul octa-core este asociat cu 2GB memorie RAM, dar capacitatea de stocare rămâne deocamdată un mister.

De asemenea, ne așteptăm să vedem adăugarea câtorva senzori în plus, pentru că actualul Samsung Galaxy J5, nu era chiar foarte dotat în această privință.

Ecranul și rezoluția pe de altă parte, pot să rămână aceleași, datorită stării bugetare a dispozitivului.

Mai avem încă să aflăm și alte informații despre designul, camerele telefonului și capacitatea bateriei, dar suntem siguri că informații cu privire la Samsung Galaxy J5 (2017), va apărea în săptămânile următoare.

Nu suntem siguri în acest moment dacă smartphone-ul va fi lansat în Statele Unite, la fel ca Samsung Galaxy J3 (2017) și Galaxy J7 (2017), dar sperăm să ne dumirim cât de curând.

Cu viitorul Samsung Galaxy J5 (2017), cu Android 7.0 Nougat, speranțele noastre pentru acest smartphone la categoria lui de buget sunt mari.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...