Galaxy J5 Prime (2017) reperat la comisia americană FCC

1147

Un model modernizat a lui Samsung Galaxy J5 Prime este de așteptat să fie prezentat foarte curând. Telefonul smartphone a primit aprobarea de la comisia americană FCC (Federal Communications Commission), dar existența așa-numitului Galaxy J5 Prime (2018) nu a fost confirmată de Samsung până acum.

Se pare că lansarea telefonului este iminentă, deoarece a aprobarea de la FCC este una recentă, datată 24 noiembrie, astfel încât ne putem aștepta la o dezvăluire oficială a dispozitivului înainte de sfârșitul anului 2017. Nicio informație suplimentară despre specificațiile telefonului nu a transpirat după vizita acestuia la FCC, așa că știm doar ceea ce a apărut până acum. Aparent, smartphone-ul va fi livrat cu Android Nougat la bord, dar nu excludem o actualizare cu Android Oreo.

Modelul Samsung Galaxy J5 Prime a fost lansat în septembrie anul trecut pe piețe precum India și Africa de Sud, astfel că a trecut deja mai mult de un an de la apariția sa și ne-am așteptat să vină cu ceva actualizări.

Cunoscut sub numele de model Samsung SM-G571, chiar dacă vine cu o îmbunătățire față de anul trecut, Galaxy J5 Prime, smartphone-ul este departe de a fi impresionant. Dispune de un display de 4,8 inch, mai mic decât cel original (posibil să fie și de 5 inch), cu rezoluție HD și un procesor Quad-core Exynos 7570. De asemenea, telefonul inteligent se zvonește că are 3 GB RAM și o memorie internă de 32 GB, ceea ce este destul de bine pentru un dispozitiv din gama medie a lui Samsung. Partea din spate este dotată cu o cameră de 13 MP, în timp ce în partea din față există o cameră foto de 8 MP, o îmbunătățire față de modelul anterior care avea camera frontală de 5 megapixeli.

Pixelul este un element component, de obicei foarte mic, al imaginilor grafice (fotografii, desene etc.) digitale. Cuvântul provine din engleză de la picture elements (elemente de imagine). Pix pentru picture, el pentru element. Se prescurtează prin „px” sau „p”. Un multiplu des întrebuințat este 1 Mpx = 1 megapixel = 1 milion pixeli.

Documentele depuse la FCC confirmă, de asemenea, că modelul Galaxy J5 Prime (2018) este dotat cu o baterie nedemontabilă, dar nu există informații despre capacitatea acesteia. Modelul original a fost criticat pentru durata mică de viață a bateriei.

În ceea ce privește data de lansare, nu se poate spune când Samsung va face prezentarea oficială. Având în vedere că modelul original Galaxy J5 Prime a fost lansat anul trecut, există șanse mari ca noul model să facă debutul până la sfârșitul anului 2017.

SURSĂPhoneArena