Samsung Galaxy J5 Prime disponibil în Australia via JB Hi-Fi

1843
Samsung Galaxy J5 Prime disponibil în Australia via JB Hi-Fi

Samsung Electronics vinde acum unul dintre cele mai recente smartphone mid-range(gamă mijlocie), Galaxy J5 Prime, în Australia.

Acesta este acum disponibil pentru a fi achiziționat în țara continent, Australia, prin intermediul, JB Hi-Fi (o firmă din Australia cu acoperire și în Noua Zeelandă de bunuri de larg consum, electronice / hardware și electrocasnice).

Telefonul vine în doua variante de culori – auriu și negru – și are un preț de 399 $AU (dolari australieni).

Pentru cei care au nevoie de o reîmprospătare a cunoștințelor, Galaxy J5 Prime are un display de 5 inch, cu o rezoluție de 720 x 1280 pixeli, un procesor 1.5 GHz quad-core, 2 GB memorie RAM, o camera în partea din spate de înaltă rezoluție de 13MP pentru fotografii clare și bine definite.

În plus în partea din față o camera de 5 MP cu bliț, astfel încât să puteți face un selfie cu prietenii, chiar și pe timp de noapte. Are o baterie de 2.400 mA și scanner de amprentă în butonul de start.

Cu o carcasă metalică elegantă, ecran Gorilla Glass, Galaxy J5 Prime este un smartphone plin de stil, compact și fiabil.

Această veste vine la doar doua luni dupa ce Samsung a lansat telefonul în India, alături de fratele său mai mare Samsung Galaxy J7 Prime, care oferă specificații ușor modernizate.

VIASamMobile
SURSĂJB Hi-Fi