Galaxy J5 Prime (2017) posibil cu procesor Exynos 7570 și 3 GB de RAM

1392
Samsung Galaxy J5 Prime, ediția din 2017 ar putea veni cu un ecran de 5 inch, un procesor Exynos 7570 și 3 GB de memorie RAM, dezvăluie o informație apărută pe SlashLeaks zilele acestea. La mai mult de un an de la lansarea predecesorului său Galaxy J5 Prime (2016), Samsung se pare că a revizuit telefonul și acum Galaxy J5 Prime (2017) este gata de apariție. Alte specificații apărute ne dezvăluie un ecran HD (1280×720 pixeli), o cameră de 13 MP orientată spre spate, una pentru selfies de 8 MP în față și o baterie Li-Ion nedemontabilă de 2.500 mAh. Galaxy J5 Prime (2017) este, de asemenea, de așteptat să vină cu sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat. Listarea de la FCC indică, de asemenea, că smartphone-ul va dispune de tehnologia Bluetooth 4.2 cu consum redus de energie (LE), Wi-Fi 802.11 b / g / n și 4G LTE. Aceste informații vin la mai puțin de o săptămână după ce telefonul cu numărul de model SM-G571F a fost văzut pe baza de date online a Comisiei Federale de Comunicații din SUA – FCC. Documentele prezentate pentru certificarea FCC, care sunt disponibile online, confirmă faptul că Samsung pregătește un nou telefon cu numărul de model SM-G571F. Acest lucru sugerează succesorul lui Galaxy J5 Prime, smartphone care a fost lansat în India în septembrie anul trecut și care a avut numărul de model SM-G570F. Samsung nu a furnizat nici un detaliu hardware important despre documentelor transmise la FCC. Cu toate acestea, specificațiile modelului Galaxy J5 Prime (2017) au apărut recent pe un site de referință, conform informațiilor apărute pe SamMobile.

SamMobile este un site olandez dedicat furnizării de știri despre telefoanele mobile produse de firma Samsung. Publică de asemenea recenzii și comparații dintre dispozitivele mobile și despre alte dispozitive portabile Samsung. Nu este un site afiliat Samsung.

Detalii despre lansarea modelului Galaxy J5 Prime (2017) încă nu au apărut în presă. Cu toate acestea, având în vedere certificarea recentă a agenției federale FCC, se așteaptă ca noul smartphone Samsung să fie anunțat înainte de sfârșitul acestui an. Credem că smartphone-ul va ajunge pe rafturi în cel puțin o regiune – de exemplu, în India – înainte de lansarea la nivel global din acest an. Samsung Galaxy J5 Prime (2017), care a fost descoperit împreună cu viitorul Galaxy J2 Pro (2017), ar trebui să vină cu un preț de aproximativ 250 de dolari, când va fi la vânzare în India.
SURSĂSamMobile