Lansarea lui Galaxy J6 iminentă, are pagină de suport pe site-ul Samsung

1064
În plus față de recent lansatul Galaxy A6, compania Samsung este pregătită să aducă și un Samsung Galaxy J6 pe piață. Pagina de asistență a acestuia din urmă apare acum pe site-ul producătorului. Acesta este un semn că până la lansarea lui Galaxy J6 nu va mai dura mult timp. La sfârșitul lunii februarie au apărut informații că Samsung lucrează la un telefon cu numărul de model SM-J600. La puțin timp am avut și confirmarea că dispozitivul se va numi într-adevăr Galaxy J6. Mai mult decât atât, va fi primul telefon din gama Galaxy J cu un afișaj „Infinity Display”, fără un buton fizic de acasă în față. Acum Samsung este ocupat cu tot felul de pregătiri pentru lansare, lansare care poate avea loc în orice moment. Între timp, primele pagini de suport pentru Galaxy J6 au fost publicate pe site-ul companiei Samsung. În India și Ucraina, printre altele, pregătirile pentru lansarea dispozitivului sunt în plină desfășurare. Nu aflăm prea multe din aceste pagini de asistență – dar faptul că sunt acolo acum spune destul. Paginile evident nu dezvăluie nici când Samsung va prezenta pe Galaxy J6. Recent, înainte de lansarea oficială a lui Galaxy A6 și A6+ asemenea pagini de suport, pentru cele două, au apărut cu trei-patru săptămâni înainte ca Galaxy A6 și A6+ să fie prezentate publicului. Poate fi un punct de referință. Până acum au apărut mai multe specificații importante ale smartphone-ului Samsung Galaxy J6. Telefonul este echipat cu un procesor Samsung Exynos 7870 și memorie RAM de 2 GB. La lansare, rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo. Ryan Gibson, manager de proiect, a conceput schema de numire a „produselor de cofetărie” care a fost folosită pentru majoritatea lansărilor publice, începând cu Android 1.5 Cupcake.

Începând cu 2009 acestea sunt denumirile diverselor versiuni ale sistemului de operare Android de la Google. Petit Four (2009), Cupcake, Donut, Éclair, Froyo (2010), Gingerbread, Honeycomb (2011), Ice Cream Sandwich, Jelly Bean (2012), KitKat (2013), Lollipop, Marshmallow, Nougat, Oreo și următorul se va numi Android P.

Au fost zvonuri că modelul Galaxy J6 are o rezoluție a ecranului comparabilă cu rezoluția lui Galaxy A6, adică 1480 x 720 pixeli. Senzorul de amprentă de pe Galaxy J6 poate fi găsit pe spatele carcasei, sub senzorul de cameră. Din câte știm, nu există un Samsung Galaxy J6+ sau cel puțin, urme ale unei astfel de variante nu au apărut încă. Cu lansarea la vânzare a lui Galaxy A6 în iunie, probabil Galaxy J6 îl va urma în iulie. Asta dacă Samsung nu decide altceva în privința programului. Un preț nu este încă cunoscut, însă va fi cu mult sub cel al modelului Galaxy A6. Trebuie să ne gândim la o sumă cuprinsă între 200 și 250 euro.
SURSĂGalaxyClub