Galaxy J6+ și Galaxy J4+ ar putea fi anunțate în curând

1048

Începând cu luna mai, Samsung a anunțat și apoi a lansat pe Galaxy J6 pe mai multe piețe de pe tot globul. Apoi, prin iulie, au apărut informații că Samsung lucrează la un Galaxy J6+. După aceea, despre acest ipotetic smartphone Galaxy J6+ nu am mai aflat nimic.

Acum, Samsung Galaxy J6+ cu numărul de model SM-J610, a fost văzut pe site-ul oficial Bluetooth SIG. Așa cum este suntem obișnuiți Bluetooth SIG nu furnizează informații suplimentare referitoare la fișa de specificații. Sosirea unui Galaxy J6+ se potrivește perfect gamei actuale de produse a companiei sud-coreene.

Recent un dispozitiv Galaxy cu numărul de model SM-J610F a apărut la comisia americană FCC. S-a crezut că este vorba despre Galaxy J6+, dar listarea FCC menționează dispozitivul ca Galaxy J6 Prime. Interesant, același model a fost acum văzut pe site-ul Bluetooth SIG ca fiind Galaxy J6+. Este posibil ca acesta să vină cu un nume diferit pe unele piețe. Probabil Samsung va vinde modelul SM-J610F atât ca Galaxy J6 Prime, cât și ca Galaxy J6+, în funcție de piață.

Baterie mare și Android 8.1 Oreo.

Cu toate acestea, o scurgere anterioară de informații a confirmat că Galaxy J6+ va avea un afișaj Infinity de 5,6 inch. În interior, Snapdragon 450 al companiei Qualcomm  este așteptat și va fi probabil cuplat cu cel puțin 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare internă. De asemenea, urmând alte modele Samsung, modelul Galaxy J6+ este prevăzut să includă o configurație dual-camera în spate. Cameră dublă a lui Galaxy A6+ este posibil să apară pe Galaxy J6+.

Potrivit site-ului american PhoneArena, în față, totuși, o singură cameră va fi menținută. Un acumulator mare de 4.350 mAh și cel mai probabil sistemul de operare Android 8.1 Oreo vor fi prezente.

PhoneArena este unul din cele mai mari site-uri web dedicate telefoanelor mobile. Are peste 20 de milioane de vizite în fiecare lună. PhoneArena are o bază de date care conține specificații despre mai mult de 6.000 de telefoane și tablete, de la peste 120 de producători. Peste 30 de știri pe zi și peste 1.000 lunar sunt postate pe site.

Galaxy J6+ va veni însoțit de Samsung Galaxy J4+.

Alături de Samsung Galaxy J6+, pe site-ul Bluetooth SIG apare și Samsung Galaxy J4+. Acesta din urmă va fi probabil ca o versiune mai scumpă și mai capabilă a lui Samsung Galaxy J4, care a fost anunțat în luna mai. Cu toate acestea, în acest moment nu se cunosc niciun fel de detalii despre acest dispozitiv. Momentan procesorul, configurațiile de stocare și camerele foto sunt necunoscute, probabil vor apărea în perioada următoare primele detalii. De asemenea, nu este clar dacă dispozitivul va utiliza un Infinity Display.

Având în vedere că aceste smartphone-uri sunt în curs de certificare, nu au primit încă aprobarea Bluetooth, pare puțin probabil ca un anunț oficial să aibă loc în această lună. În schimb, Samsung poate alege să dezvăluie duo-ul J4+ / J6+ cândva în octombrie.