Acasă Stiri Galaxy J6 și Galaxy J8 vândute în peste 2 milioane de unități...

Galaxy J6 și Galaxy J8 vândute în peste 2 milioane de unități în India

Samsung Electronics a anunțat că Galaxy J6 și Galaxy J8 au fost vândute împreună în mai mult de două milioane de unități în India de când au intrat în vânzare. Samsung nu atribuie cifre individuale fiecărui dispozitiv, dar presupunem că Galaxy J6 a fost modelul mai popular, parțial pentru că a fost lansat cu o lună înaintea modelului Galaxy J8.

Samsung Galaxy J6 este într-adevăr unul dintre cele mai bune telefoane Android cu preț accesibil, lansate în ultimii ani, unul pe care îl recomandăm fără discuții pentru cei care doresc un smartphone accesibil de la Samsung.

Cu toate acestea, ambele dispozitive se remarcă grație afișajului Infinity Display. Companiile producătoare de telefoane mobile din China au fost rapide și au trecut repede la designul așa-numit „all-screen” pentru telefoanele lor bugetare comercializate în India. Compania Samsung nu a fost nevoie să facă acest lucru, afișajele sale nu au egal pe piață.

Aceste telefoane comercializate de Samsung în India au, de asemenea, caracteristici specifice acestei țări, precum abilități de a răspunde la mesaje tip SMS și WhatsApp în timp ce vizionați un videoclip sau sunteți în aplicația Samsung Mall. Această aplicație funcționează ca un magazin unic pentru diferite site-uri populare de retail online.

Potrivit companiei de cercetare Canalys, Samsung a revenit puternic pe piața smartphone-urilor din India în trimestrul doi din 2018, egalând principalul competitor de pe această piață, compania Xiaomi. Rezultatele companiei sud-coreene se datorează, în mare parte, concentrării acesteia asupra dispozitivelor cu prețuri reduse.

Cel mai cunoscut scriitor și romancier indian este Rabindranath Tagore. Supranumit Sufletul Bengalului și Profetul Indiei moderne, el a devenit în 1913 primul non-european care a câștigat Premiul Nobel pentru Literatură. „Veți deveni ceea ce încercați în continuare să fiți” – Rabindranath Tagore.

Nu știm și nu este clar dacă Samsung Galaxy J6 și Galaxy J8 au avut un rol major în a ajuta Samsung să își recâștige cota în India. Samsung Galaxy J8 a fost lansat la aproape o lună după Galaxy J6, probabil că acesta din urmă a avut o contribuție majoră la rezultatele companiei sud-coreene din India.

Samsung mai spune că Galaxy A6 și Galaxy A6+ au avut o cerere pe piață „fel de plăcută”, ceea ce este destul de surprinzător, considerând că smartphone-ul Galaxy A6 nu este suficient de ieftin pentru consumatorii de pe o piață foarte sensibilă la prețuri precum India.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...