Galaxy J7 (2017) a trecut de agenția americană de reglementare FCC

1754

Mai devreme cu câteva zile, un smartphone neanunțat care purta marca Samsung Galaxy a fost reperat în Statele Unite la autoritatea de certificare oficială a Americii, FCC.

Din păcate, documentația care însoțește dispozitivul nu dezvăluie nimic despre componentele interne, decât că poartă numărul de model SM-J727, ceea ce ne face să credem că dacă ne luam după ultimele zvonuri acesta este Samsung Galaxy J7 (2017).

Comisia Federală de Comunicații (FCC) este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite ale Americii, creată de Congresul SUA, pentru a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, prin satelit și cablu . 

Cele mai recente zvonuri și speculații față de Galaxy J7 (2017) dau un afișaj Full HD de 5.5-inch, un procesor 2.2GHz octa-core Qualcomm, 2GB de memorie RAM, o cameră situată în spate de 13 MP, una pentru autoportret în față de 5MP și o baterie detașabilă de 3.000 mAh.

Este, de asemenea, așteptat cu  un scanner de amprente, iar smartphone-ul rulează Android 7.0 Nougat, cea mai recentă versiune de la Samsung.

Galaxy J7 (2017) FCC

Dacă ați urmărit îndeaproape site-ul nostru în ultimele câteva luni, știți probabil că telefonul a fost deja dus în India pentru testare, a primit acreditare și certificare Bluetooth și Wi-Fi, ceea ce înseamnă că a trecut acum toate testele preliminare necesare înainte de a putea fi lansat pe piață.

Un telefon din segmentul mid-range care arată mult prea bine pentru gama sa, iar faptul că J-urile au avut un mare succes la vânzare, ne face să fim siguri că Samsung Galaxy J7 (2017) are un viitor frumos.

VIASamMobile