Galaxy J7 (2017) își dezvăluie specificațiile încă o dată pe Geekbench

1707

Cel mai recent model de la Samsung Electronics, încă neanunțat este Galaxy J7 (2017).

Au fost multe dovezi despre acest receptor aflat în stadiu final de elaborare și care se va lansa în curând.

Mai întâi un prototip al acestui telefon cu numărul de model SM-J727P a apărut pe site-ul de benchmarking Geekbench, ocazie cu care am văzut unele dintre specificațiile sale.

Samsung Galaxy J7 (2017), cu numărul de model SM-J727A a făcut acum același lucru pe Geekbench. Listarea de referință relevă faptul că Galaxy J7 (2017) are de gând să vină cu un ecran de 5,5 inch și 720p.

Dispune de un procesor Exynos 7870 1.5GHz octa-core sub capotă, cuplat cu 2GB de RAM și procesor grafic ARM Mali-T830. Acesta dispune de 16GB de stocare.

ARM Mali-T830, este o placă grafică integrată pentru smartphone-uri și tablete. Are funcția de a genera imagini către un ecran. Mali este o familie de procesoare grafice concepute pentru smartphone-uri și tablete; este dezvoltat pe arhitectura ARM și construit sub licență de către diverși producători microelectronice. Acesta a fost dezvoltat de ARM Norvegia din Trondheim. 

Are în dotare o camera spate de 8 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Acesta va rula Android 7.0 Nougat din cutie.

Este interesant de notat faptul că Galaxy J7 (2017), modelul care a fost anterior la Geekbench a fost cu un procesor Qualcomm Snapdragon 625 SoC, astfel încât este posibil ca să avem două variante diferite ale acestui dispozitiv.

Un raport recent sugerează că una dintre aceste variante va fi vândută de Verizon, AT & T și US Cellular în Statele Unite, probabil ca Galaxy J7 Sky Pro.

Suntem siguri că vom vedea una din variantele acestui telefon lansată la nivel global, în săptămânile care urmează.

Samsung ar putea lansa Galaxy J7 (2017), în viitorul foarte apropiat, având în vedere că telefonul a primit deja certificarea Bluetooth și a fost, de asemenea, aprobat de către FCC.

Nu știm nimic de la Samsung deocamdată despre preț și disponibilitate.

VIASamMobile