Samsung Galaxy J7 (2017) listat pe Geekbench cu specificații și Android Nougat

1599

]Cam cu o lună în urmă, scriam că Samsung Galaxy J7 (2017), a primit certificare Wi-Fi și că documentația a dezvăluit că dispozitivul rulează Android 7.0 Nougat.

În cazul în care aveți nevoie de o validare suplimentară, Galaxy J7 (2017) a fost recent reperat pe Geekbench și de asemenea, a fost listat că rulează Android 7.0 Nugat. :)

Geekbench este o platformă procesor etalon, care măsoară performanța procesorului și memoriei telefonului, cu un sistem de notare care separă performanța single-core și multi-core, și volumul de lucru și simuleaza scenarii reale. 

Receptorul a înregistrat un scor de single-core de 889 și un scor multi-core de 4.200.

Testul a furnizat și o idee despre specificațiile oficiale.

Galaxy J7 (2017) este listat pentru a fi alimentat de un procesor octa-core Qualcomm de 2.21 GHz și va avea 2GB de memorie RAM.

Zvonurile anterioare au dat un smartphone cu un ecran Full HD de 5,5 inch, un GPU Adreno, o baterie detașabilă de 3.000mAh, o cameră foto în spate de 13 megapixeli, și o cameră de 5 megapixeli pentru autoportret.

În plus, este de așteptat să ofere 16GB de stocare internă, cu posibilitatea de a extinde memoria prin Micro SD.

În cazul în care listarea este corectă, și de obicei este corectă, atunci fanii Samsung ar fi încântați să aibă varianta aceasta alimentată de un procesor îmbunătățit.

O creștere în memoria RAM pentru  Galaxy J7 este de asemenea, un bonus pentru consumatori.

Din moment ce Samsung Electronics a oficializat seria Galaxy A (2017), este de așteptat ca societatea sud-coreeană să lanseze cât de curând și versiunea 2017 a lui Samsung Galaxy J7.

Cu toate acestea, nu există încă nici o dată de lansare concretă în acest moment.

VIASamMobile