Samsung Galaxy J7 Max și Galaxy J7 Pro pentru piața indiană

1521

Samsung a anunțat două noi smartphone-uri mid-range, Galaxy J7 Max și Galaxy J7 Pro pentru piața din India.

Sunt două noi adăugiri la seria Galaxy J, care au succes și se descurcă foarte bine pe piața indiană. Ambele smartphone-uri au carcase metalice, camere de 13MP în față și în spate, cu bliț LED, „Social Camera”, Ultra Data Saving, S Power Planning și S Bike Modes.

Samsung Galaxy J7 Pro are Samsung Pay, în timp ce Galaxy J7 Max suportă Samsung Pay Mini.

Galaxy J7 Pro are, de asemenea, sistemul de notificare Smart Glow 2.0 LED în spate, similar cu Galaxy J2 Pro.

  • Samsung Galaxy J7 Max are un ecran TFT Full HD de 5,7 inch, cu protecție din sticlă curbată de 2,5D, o cameră primară de 13MP cu diafragmă f / 1,7 și o cameră secundară de 13MP cu deschidere f / 1,9. Acesta rulează Android 7.0 și este echipat cu un procesor MediaTek Helio P20 (MT6757V) cu octa-core, memorie RAM de 4 GB, spațiu de stocare intern de 32 GB, slot pentru card microSD și o baterie de 3.300 mAh.

Dispune de un cititor de amprente digitale și suportă Samsung Pay Mini. Este un smartphone dual SIM cu suport pentru 4G LTE (cu VoLTE), GPS, Wi-Fi b / g / n, Bluetooth 4.1, port microUSB și o mufă pentru căști.

 Samsung Pay Mini este o versiune derivată din Samsung Pay și va fi utilizată doar pentru procesarea plăților online. Acest serviciu nu se limitează doar la smartphone-urile Galaxy. Samsung Pay Mini funcționează cu orice smartphone Android, atâta timp cât are o rezoluție de 1280 × 720 pixeli sau mai mare și Android 5.0 Lollipop sau mai mare. Plățile offline nu sunt posibile cu Samsung Pay Mini. 

  • Samsung Galaxy J7 Pro are un ecran de 5,5 inch Full HD Super AMOLED cu aceeași protecție de sticlă curbată de 2,5D, care este livrată împreună cu Galaxy J7 Max. Există camere de 13MP orientate spre față și spate cu f / 1,9 și respectiv f / 1,7.

Similar cu Samsung Galaxy J7 Max, Galaxy J7 Pro rulează Android 7.0, dar utilizează un procesor Exynos 7870 octa-core de 1.6GHz care este asociat cu memorie RAM de 3 GB și stocare internă de 64 GB. Există un slot pentru card microSD, un cititor de amprentă digitală și are o baterie mai mare, de 3.600 mAh. Acesta susține Samsung Pay, similară cu cele de la de la clasa superioară Galaxy A și smartphone-urile Galaxy S.

Samsung Pay Mini nu are suport pentru plățile NFC sau MST, dar poate integra servicii de terțe părți, cum ar fi Paytm și UPI, pentru efectuarea plăților și transferarea fondurilor.

„Social Camera” este o aplicație actualizată care vine cu diferite filtre live, autocolante live, editări instant și partajare instantanee cu aplicații sociale precum Facebook și Twitter. Utilizatorii pot descoperi, de asemenea, spoturi de fotografie, restaurante și zone comerciale folosind această caracteristică.

Ambele telefoane inteligente vor fi disponibile în negru și în auriu.

Galaxy J7 Max are un preț de 17.990 INR (rupii indiene), aproximativ 280 USD și va fi disponibil începând cu data de 20 iunie.

Galaxy J7 Pro, care se ridică la 20.900 INR, aproximativ 325 USD, va fi disponibil începând cu jumătatea lunii iulie.

VIASamMobile