Galaxy J7 Star și Galaxy J3 Star – o nouă ediție pentru J3 și J7

1080

Samsung Electronics intenționează să lanseze o ediție suplimentară a smartphone-urilor sale Galaxy J3 și J7. Firma sud-coreeană a depus două cereri de mărci comerciale în SUA, la USPTO (Oficiul pentru Brevete și Mărci din Statele Unite) la 2 februarie 2018. Cererea se referă la telefoanele „J3 Star” și „J7 Star”. Ambele cereri pentru mărci comerciale au fost plasate în categoria telefoanelor mobile și a telefoanelor inteligente.

Seria Galaxy J este o gamă de smartphone extrem de bogată dar și destul de confuză de la Samsung. Au fost lansate foarte multe modele din seria J, cu schimbări minore de specificații, în funcție de regiune, de operatorul de transport și de comerciantul cu amănuntul care le vinde. Au fost telefoane din seria J care au venit cu particula „On”, special pentru vânzări online. Telefoanele Galaxy J folosesc în prezent Pro, Max, Nxt, Prime și Ace ca sufixe pentru numele de modele, dar Samsung pare să vrea să adauge mai mult.

Nu este clar în acest moment cum și dacă aceste modele J3 Star și J7 Star vor fi diferite de alte variante din seria J din gama Samsung. În afară de nume, nu sunt disponibile în prezent informații suplimentare despre aceste dispozitive. De fapt, nu există nicio garanție că aceste dispozitive vor ajunge pe piață, deoarece Samsung, ca multe alte companii, rezervă numeroase nume, chiar dacă multe dintre ele nu ajung niciodată pe un telefon.

Samsung va lansa smartphone-urile Galaxy S9 în această lună. Dar acestea nu sunt singurele dispozitive care sunt așteptate de la producătorul coreean. Seria Galaxy J va fi, de asemenea, actualizată în curând.

Noua serie Galaxy A a fost introdusă la sfârșitul anului 2017. Numele telefoanelor au fost schimbate de la A3, A5 și A7 la Galaxy A8 și A8+. Este adevărat că noile telefoane au venit cu diferite noutăți, ambele dispozitive sunt echipate cu Infinity Display și o cameră foto dublă în față.

Seria Samsung Galaxy J este poziționată direct sub seria A. Smartphone-urile Galaxy J 2017 au fost introduse în luna iunie a anului trecut. Au fost lansate diverse variante ale modelului J7, inclusiv modelul J7 Prime, J7 Core, J7 Pro și J7 Max. Galaxy J3 a fost introdus cu câteva luni mai devreme în America. Nu se știe până acum dacă Samsung dorește, să aplice seriei J aceeași procedură de schimbare a numelui pe care a folosit-o ​​pentru seria A, nu există nicio dovadă momentan. Anterior au existat zvonuri că Samsung va lansa Galaxy J2 2018 și J2 Pro 2018.

Galaxy JLitera J care urmează numelui Galaxy vine de la Japonia. Mai înseamnă și bucurie „joy”. Inițial acest smartphone a fost dezvoltat pentru Japonia, începând cu anul 2013. Telefoane elegante și subțiri, la prețuri accesibile, oferă foarte multe. A trecut în Taiwan apoi în urma succesului avut aici a început să fie comercializat în toată lumea.

Este un mister total, în acest moment, la ce ne putem aștepta de la aceste Samsung Galaxy J7 Star și Galaxy J3 Star.

VIASamMobile
SURSĂLetsGoDigital