Smartphone-ul Galaxy J7 Top obține certificarea Bluetooth

1278

Samsung și-a extins în ritm susținut smartphone-urile din seria J în ultimele câteva săptămâni. Acum Samsung Galaxy J7 Top a primit certificarea Bluetooth SIG. Deoarece Galaxy J7 Top a primit certificarea atât de la Wi-Fi Alliance, cât și de la Bluetooth, ne putem aștepta ca smartphone-ul să devină oficial în următoarele săptămâni.

Samsung a lansat mai multe modele din seria Galaxy J cu dedicație pentru anumite piețe, cele mai multe pentru India dar și pentru Statele Unite – Galaxy J3 și J7. Au fost lansate Samsung Galaxy J4 și Galaxy J6, urmate de Galaxy J3 (2018) și Galaxy J7 (2018).

Telefonul, listat cu numărul de model SM-S757BL, va avea Bluetooth 4.2, ceea ce înseamnă că va avea un procesor mai puțin performant, care nu va putea accepta Bluetooth 5.0. Acest lucru nu este deloc surprinzător, știind că Samsung își poziționează dispozitivele Galaxy J la un preț accesibil la sfârșitul gamei de prețuri.

Varianta pentru Coreea de Sud a smartphone-ului a fost văzută pe site-ul Bluetooth SIG în luna aprilie, cu numărul de model SM-J737S. Numărul de model SM-S757BL, este probabil varianta globală a lui Galaxy J7. Smartphone-ul va fi comercializat ca Galaxy J7 Top când va fi lansat în vânzare.

Din păcate, listarea lui SM-S757BL de pe site-ul Bluetooth SIG nu dezvăluie prea multe despre telefon. În afară de numele telefonului, singura altă informație vitală dezvăluită de listă este că Galaxy J7 Top va sprijini standardul Bluetooth 4.2. Înregistrarea Wi-Fi Alliance a confirmat în prealabil că smartphone-ul va fi compatibil cu Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac și va funcționa în sistemul de operare Android 8.0 Oreo.

Wi-Fi Alliance a fost înființată în 1999 și are sediul în Austin,Statele Unite. Este o organizație non-profit care promovează tehnologia Wi-Fi și certifică produsele Wi-Fi dacă respectă standardele de interoperabilitate. Printre sponsorii cheie sunt Samsung, Apple, Sony, LG, Intel, Dell, Qualcomm, Motorola și Microsoft.

Varianta pentru Coreea de Sud a lui Samsung Galaxy J7 Top a apărut pe Geekbench cu câteva săptămâni în urmă, cu un procesor Exynos 7870 sub capotă, cuplat cu 2GB de RAM. Cu toate acestea, varianta cu numărul de model SM-J737P a fost văzută pe Geekbench cu un procesor Exynos 7885 mai puternic sub capotă, cuplat cu 2 GB de memorie RAM.

Galaxy J7 Top este de așteptat să aibă la fel ca Galaxy J7 Sky Pro, un display HD de 5,5 inch și un procesor Qualcomm Snapdragon 625 octa-core cu 2 GB de memorie RAM și stocare internă de 16 GB. Va avea, de asemenea, o cameră spate de 8MP, o cameră frontală de 5MP, o baterie cu o capacitate de 3.300mAh și un senzor de amprentă digitală.

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă Samsung Galaxy J7 Top va fi lansat doar pe anumite piețe, cum ar fi India sau va fi o variantă globală.

VIAMysmartPrice
SURSĂGsmarena