Galaxy J7 Top are certificarea Bluetooth și Wi-Fi, lansare iminentă

1293
Pe 25 aprilie 2018, un telefon mobil Samsung cu numărul de model SM-J737S a primit certificatul Bluetooth. Nu a trebuit să ghicim numele produsului, este bine menționat. Aparatul este numit Samsung Galaxy J7 Top. În spatele lui mai este și „KR”, ceea ce înseamnă Coreea. Certificatul Wi-Fi a fost emis pe 26 aprilie 2018, pentru modelul SM-J737S. Aceasta este versiunea coreeană a lui Galaxy J7 Top. Varianta internațională are numere similare, iar „S” nu mai este pentru furnizorii coreeni, ci pentru alți furnizori de telecomunicații. De exemplu, Samsung SM-J737P este probabil destinat companiei Sprint. Telefonul smartphone rulează pe sistemul de operare Android 8.0Oreo. Acum cu certificarea Bluetooth și Wi-Fi Alliance și o pagină de suport deja on-line, Samsung Galaxy J7 Top poate apărea oricând. Luna trecută am descoperit o certificare Bluetooth și Wi-Fi pentru Galaxy J3 Top cu numărul de model SM-J337T / SM-J336AZ și SM-S357BL). Acum fratele cel mare din această serie are toate certificatele valabile, ceea ce indică faptul că smartphone-ul va fi introdus în cel mai scurt timp. Pentru a finaliza povestea, Galaxy J7 Top a primit certificat și de la National Radio Research Agency din Coreea de Sud, Agenția Națională de Radio, pe 23 aprilie 2018. Din moment ce smartphone-ul Galaxy J3 Top este și el la zi cu toate aprobările, este posibilă o prezentare simultană a ambelor modele.

National Radio Research Agency – NRRA este un organism care impune ca un producător sau vânzător de echipamente de radiodifuziune și comunicații din Coreea de Sud să posede documente care să specifice aspectele relevante privind echipamentele de radiodifuziune, de comunicații și pentru aparatele electrice supuse certificării.

Cu câteva zile în urmă, smartphone-ul cu numărul de model SM-J737S a apărut pentru prima oară în baza de date Geekbench. Testul de referință a arătat că telefonului este echipat cu un procesor octa-core de 1,6 GHz, acesta fiind probabil Exynos 7870 cu 2 GB de memorie RAM. Dispozitivul a obținut un scor de 3.764 de puncte în testul multi-core. Testul single-core ajunge la 736 de puncte. La jumătatea lunii martie am întâlnit un alt test Geekbench, de data aceasta SM-J737P, în loc de SM-J737S. Așa cum am spus, acesta este probabil același model, dar nu pentru Coreea de Sud. Cu toate acestea, acest smartphone a fost alimentat de Exynos 7885 cu memorie de 2 GB. Acest lucru a făcut ca acest dispozitiv să obțină scoruri ușor mai mari, 3.803 în multi-core și 1199 în single-core. Galaxy J3 Top și J7 Top nu sunt singurele modele așteptate în seria J. Probabil Samsung va redenumi modelele din seria J așa cum a făcut cu cele din seria Galaxy A, cu nume noi. De exemplu, recent am scris despre Galaxy J8, care a primit și certificatul Wi-Fi. Există și un Galaxy J8+ așteptat și există zvonuri despre un J6. Galaxy J2 Pro a fost deja anunțat de Samsung la începutul acestui an. În plus, am întâlnit recent mai multe variante ale lui J3 și J7, gândiți-vă la Galaxy J3 și J7 Star. Mai mult, compania a solicitat mărci comerciale pentru numele Galaxy J7 Crown și J3 Orbit precum și pentru numele Galaxy J7 Aura și J3 Aura. Este de așteptat ca toate modelele din gama Galaxy J 2018 să fie lansate în această vară.
SURSĂLetsgoDigital