Noul smartphone Galaxy J8 (2018) primește certificarea Wi-Fi

2387
Se pare că Samsung lucrează la diverse smartphone-uri din seria Galaxy J (2018) care vor fi lansate în acest an. Destul de recent am văzut un Galaxy J7 (2018) pe site-ul de benchmarking GeekBench și am aflat chiar și unele caracteristici ale acestui telefon. Acum, un alt smartphone, posibil numit Samsung Galaxy J8 (2018), a primit certificarea Wi-Fi de la Wi-Fi Alliance. Galaxy J8 (2018) este sigur noul succesor al lui Samsung Galaxy J7 (2017). Un smartphone cu numărul de model SM-J800FN tocmai a primit certificarea Wi-Fi și este probabil noul smartphone Samsung Galaxy J8 2018. Au fost unele informații că Samsung lucrează la un smartphone Galaxy J8 și acum avem confirmarea, smartphone-ul cu numărul de model SM-J800FN exista cu adevarat și vine cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo. Informația vine prin intermediul site-ului olandez Mobiel Kopen. Telefonul smartphone cu numărul modelului SM-J800FN se referă la Galaxy J8 (2018). Ca o reamintire a modului cum procedează Samsung, versiunile anterioare ale lui Galaxy J7 poartă numărul de model SM-J7xx iar Galaxy J5 are numărul de model SM-J5xx. Prin urmare, este logic să credem că SM-J800FN este numărul de model al noului Samsung Galaxy J8 (2018). După ce anul trecut seria Galaxy A a fost redenumită și a venit cu un Galaxy A8 și un A8+, au existat mai multe zvonuri că Samsung va schimba ceva și numele seriei J, o serie mai ieftină. Modelul emblematic din această serie entry-level, Samsung Galaxy J8 (2018) cel mai probabil va fi la bord cu procesorul Exynos 7870 cu 3 GB de memorie RAM. Ne așteptăm ca performanțele acestui smartphone să fie în concordanță cu gama din care face parte. Alte specificații nu sunt cunoscute în acest moment.

Wi-Fi Alliance a fost înființată în 1999 și are sediul în Austin, Texas. Este o organizație non-profit independentă, promovează tehnologia Wi-Fi și certifică produsele Wi-Fi dacă respectă standardele de interoperabilitate. Printre sponsorii cheie sunt Samsung, Apple, Sony, LG, Intel, Dell, Cisco, Qualcomm, Motorola, Microsoft, Texas Instruments și T-Mobile.

Din ce în ce mai multe dovezi arată că Samsung lucrează și la un smartphone Galaxy J4 și Galaxy J6 chiar și la un Galaxy J8+ pentru anul 2018, am scris și noi pe iLoveSamsung. Acestea au apărut recent în baza de date a unui site de benchmarking. În acest moment este neclar dacă vom mai vedea noi modele din Galaxy J3 și J7 în 2018. Noua serie Samsung Galaxy J (2018) poate fi prezentată în orice moment.
SURSĂLetsgoDigital