Galaxy J8 gata de lansare, firmware-ul oficial disponibil acum online

1014

Când Samsung a lansat luna trecută pe Galaxy J6, Galaxy A6 și Galaxy A6+ în India, compania ne-a luat prin surprindere făcând oficial în același timp și pe Samsung Galaxy J8. Ceea ce Samsung nu a menționat a fost data lansării lui Galaxy J8, spunând doar că va intra în vânzare cândva în iulie. Ei bine, iunie este aproape de sfârșit și se pare că Galaxy J8 ar putea fi lansat la începutul lunii următoare. Firmware-ul oficial al dispozitivului este acum disponibile online.

Ne așteptăm ca telefonul să fie disponibil din luna iulie, în conformitate cu programul publicat de compania sud-coreeană anterior. Samsung va lansa Galaxy J8 în India, Nepal și Emiratele Arabe Unite înainte de lansarea pe alte piețe internaționale, în primele două țări ajungând modelul SM-J810G, în timp ce în Emirate va ajunge modelul SM-J810F.

Firmware-ul pentru smartphone-ul cu numărul de model SM-J810G va purta numărul de construcție J810GDDU1ARF4, în timp ce modelul SM-J810F are numărul J810FJXU1ARF2, ambele incluzând patch-urile de securitate din aprilie 2018. Cu un preț de aproximativ 280 de dolari, telefonul are un Infinity Display cu un raport de aspect de 18,5: 9, primul pentru un telefon din seria Galaxy J de la Samsung, împreună cu o configurație foto dual-camera.

Galaxy J8 are un ecran de 6 inch  HD+ Super AMOLED, care ocupă cea mai mare parte din partea frontală a telefonului, fără un scaner de amprente montat pe față, un element de design stabil pentru smartphone-urile mai vechi Samsung. Telefonul are cititorul său biometric amplasat sub cele două camere din spate, un aranjament pe care l-am văzut prima dată pe unele dispozitive premium din portofoliul companiei.

Nepal este un stat în sudul Asiei, în inima munților Himalaya, statul este situat la cea mai mare altitudine din lume. Nepal are opt dintre cei mai înalți munți din lume, care depășesc 8.000 de metri, inclusiv muntele Everest, cel mai înalt punct de pe Pământ. Nepalul are o populație de 30 milioane locuitori.

Camera primară este de 16 MP cuplată cu o cameră de 5 MP, în timp ce frontal este o cameră de 16 megapixeli, împreună cu un bliț LED. Un procesor Qualcomm Snapdragon 450 este cuplat cu memorie RAM de 4 GB și spațiu de stocare extensibil de 64 GB. Telefonul are mufa de 3,5 mm pentru căști și este alimentat de o baterie de 3.500mAh. Telefonul vine cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo cuplat cu Samsung Experience 9.0 din cutie și, bineînțeles, acest dispozitiv va fi upgradat la Android P. Acest lucru s-ar putea întâmpla în trimestrul 2 sau chiar Q3 2019.

Conform unei informații de ultim moment de la Samsung India, smartphone-ul Galaxy J8 va fi  lansat pe 28 iunie, deci este posibil ca vânzările să înceapă înainte de lansarea anunțată anterior.

SURSĂAndroidHeadlines