Galaxy M01s lansat cu procesor MediaTek Helio P22 și Android 9 Pie

773
Sursa Foto: via xda-developers.com

Seria Galaxy M de la Samsung este mai mereu surprinzătoare și se comportă foarte bine în segmentul de vânzări online. Mai ales când în această zonă entry-level are de luptat împotriva celor de la Xiaomi și Realme. De-a lungul anilor, Samsung a lansat numeroase dispozitive în cadrul gamei seria M, inclusiv Galaxy M01 și Galaxy M11 care au fost lansate chiar luna trecută. Acum am primit pe Galaxy M01s.

Samsung a lansat acum cu un smartphone nou, Samsung Galaxy M01s, telefon ce ocupă o poziție curioasă în portofoliul actual al companiei. A fost lansat în India. Samsung Galaxy M01s și Galaxy M01 sunt similare în mai multe aspecte. Cu toate acestea, cel mai nou model are un procesor MediaCek Helio P22 în loc de Qualcomm Snapdragon 439.

Baterie de 4.000mAh și dual-camera pe Galaxy M01s

Având în vedere că Samsung tocmai a lansat pe Galaxy M01 luna trecută, este posibil ca Samsung să nu intenționeze să elimine gradual pe Galaxy M01 și cele două ar putea coexista în schimb ca o opțiune alternativă. Cu toate acestea, am argumenta că M01s diluează ceea ce înseamnă „s-ul” și poate încurca utilizatorii cu specificațiile de bază. Conform XDA-Developers, există câteva upgrade-uri pe Galaxy M01s în comparație cu Galaxy M01, dar există și câteva downgrade.

Samsung Galaxy M01s este un telefon dual-SIM și are un ecran Infinity-V LCD HD+ de 6,2 inch. Telefonul are procesor octa-core MediaTek Helio P22, însoțit de 3GB RAM. Spațiul de stocare la bord de 32 GB și poate fi extins printr-un card micro-SD până la 512 GB.

Live Focus permite realizarea unui efect artistic pe fotografiilor realizate. Cu funcția Live Focus le puteți transforma prin adăugarea de efecte de culori și forme cum ar fi inimi, stele, flori, note, fluturi, avioane, fulgi de zăpadă.

Similar cu Samsung Galaxy M01, Galaxy M01s are, de asemenea, o configurație duală a camerei spate. Modulul foto este vertical și compus dintr-o cameră principală de 13 megapixeli și una secundară de 2MP. Samsung susține că aceste camerele duale acceptă Live Focus, ceea ce permite utilizatorilor să capteze fotografii „creative”. Pentru selfie-uri și apeluri video, există o cameră frontală de 8MP.

Un preț de 135$ pe noul smartphone Samsung

Galaxy M01s are o baterie de 4.000 mAh și pe spate are și un senzor de amprentă. Smartphone-ul entry-level a fost lansat cu sistemul de operare Android 9 Pie și interfața Samsung One UI Core 1.1. Galaxy M01s este disponibil în gri și albastru și va avea un preț de aproximativ 135 de dolari în India. Telefonul va fi disponibil în magazinele online și offline ale Samsung, precum și la alți retaileri online.

Regresul lui Galaxy M01s față de Galaxy M01 apare sub forma procesorului MediaTek Helio P22. Acesta este unul de gamă mijlocie și are doi ani în acest moment . De asemenea, dezamăgitor este faptul că dispozitivul vine doar cu Android 9.0 Pie.