Samsung Galaxy M04 aproape de lansare, a fost certificat de Wi-Fi Alliance

311
Samsung Galaxy M04 aproape de lansare
Sursa foto: via notebookcheck.net

Despre Samsung Galaxy M04 au tot apărut diverse informații în ultimele luni. Smartphone-ul Samsung a fost depistat pe site-ul de referință Geekbench în iulie. Același dispozitiv a fost, de asemenea, observat pe site-ul Biroului de Standarde Indiene (BIS) de câteva săptămâni în urmă. Viitorul smartphone Galaxy este de așteptat să fie lansat în curând în India, precum și la nivel global.

Deși compania Samsung nu a confirmat încă data de lansare a dispozitivului, viitorul smartphone Samsung Galaxy M04 a fost văzut pe site-ul Wi-Fi Alliance obținând încă o certificare înainte de lansarea oficială. Printre altele, Galaxy M04 va rula pe sistemul de operare Android 12. Cât de multe va avea Galaxy M04 în plus față de Samsung Galaxy M02, lansat în februarie 2021, încă nu știm.

Samsung Galaxy M04 certificat de Wi-Fi Alliance

Samsung Galaxy M04 cu numărul de model SM-M045F/DS a fost depistat pe site-ul Wi-Fi Alliance. Acesta este același număr de model care a fost găsit și pe site-urile Geekbench și BIS în lunile trecute. Listarea pe site-ul Wi-Fi Alliance dezvăluie că viitorul telefon din seria Galaxy M va veni cu suport pentru Wi-Fi cu o singură bandă. Galaxy M04 va suporta doar banda de 2,4 GHz și nu se menționează suportul pentru 5 GHz.

În plus, dispozitivul va rula pe Android 12 OS alături de interfața Smsung OneUI 4.0. Standardul Wi-Fi va fi următorul – Wi-Fi b/g/n. DS din numărul de model (SM-M045F/DS) indică versiunea Dual SIM a lui Samsung Galaxy M04. În afară de aceste detalii menționate mai sus, site-ul Wi-Fi Alliance nu dezvăluie mare lucru.

Primul telefon cu două cartele SIM a fost Benefon Twin, lansat de Benefon în anul 2000. Au fost lansate și telefoane care utilizează trei cartele SIM, LG A290 triple-SIM și chiar patru SIM-uri, cum ar fi modelul Cherry Mobile Quad Q70.

Pe baza listării pe site-ul Geekbench știm că viitorul telefon Galaxy M04 va veni cu 3GB de memorie RAM. Ca de obicei, ne așteptăm și la o cantitate mai mare de RAM și cel puțin două opțiuni de stocare. Viitorul dispozitiv din seria Galaxy M va veni cu un procesor octa-core cu o viteză de bază de 2,3 GHz. Acesta ar putea fi procesorul MediaTek Helio G35, care este un procesor entry-level, potrivit MySmartPrice. Probabil că în zilele următoare vor apărea mai multe informații despre acest smartphone Samsung.