Samsung Galaxy M11 a ajuns în Europa, calitate la preț redus

813
Sursa Foto: via SamMobile.com

Cu siguranță a durat ceva timp, dar Samsung a adus în cele din urmă pe Galaxy M11 în Europa. Cel mai ieftin smartphone Samsung a ajuns oficial pe Vechiul Continent de două zile. Această versiune este un impuls semnificativ pentru portofoliul Samsung entry-level din regiune, deoarece Galaxy M11 face o treabă destul de decentă, cu mult peste prețul său modest.

Începem cu prețul, care de obicei interesează cel mai mult cumpărătorii. Samsung Galaxy M11 se va vinde cu amănuntul cu 160 de euro în majoritatea statelor din Uniunea Europeană. Credem că acest preț va fi pe M11 și în România, cu fluctuațiile de rigoare. Galaxy M11 a început să apară deja pe rafturile digitale și fizice ale magazinelor din Europa, a confirmat Samsung.

Cu un display surprinzător, o cameră triplă inteligentă și o durată lungă de viață a bateriei, Galaxy M11 are capacitatea de a oferi toate inovațiile Samsung importante așteptate de utilizatori la un preț foarte accesibil”. A spus Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung România și Bulgaria. 

Durata de viață mare a bateriei la preț accesibil

Deși au trecut patru luni de la debutul său în India (și trei de la lansare), Galaxy M11 este încă unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android care pot fi cumpărate la un preț foarte mic. Conform SamMobile, telefonul se situează practic la capătul inferior al intervalului de preț pentru un smartphone Samsung.

Samsung Galaxy M11 are un display TFT de 6,4 inch, care suportă rezoluții de până la 1.560×720. Pe ecran are o cameră selfie de 8 MP (wide) cu diafragma f/2.0, camera care suportă HDR și filmare video la 1080p@30fps. Pe spate smartphone-ul Samsung are trei camere, cu una principală de 13 MP (wide), cu f/1.8, una de 5 MP (ultr-wide), cu f/2.2 și una de adâncime de 2 MP, cu deschiderea f/2.4. Tot pe spate are un bliț LED.

La începutul anului 2018, Huawei a lansat primul telefon cu triple-camera, Huawei P20 Pro. Primul smartphone Samsung care a fost dotat cu trei camere a fost Samsung Galaxy A7 (2018). A fost lansat în septembrie 2018 și avea camere de 24 + 8 + 5MP.

Procesorul Snapdragon 450 de la Qualcomm este creierul operațiunilor ce se desfășoară pe telefon. Este însoțit de 3 GB RAM și 32 GB stocare extensibilă. Din păcate, nu pare că Europa va primi varianta mai bună, de 4 GB / 64 GB a Galaxy M11 lansată anterior în India. Sistemul de operare este Android 10 însoțit de interfața Samsung One UI 2.0.

În ceea ce privește luminile acestea sunt aprinse de o baterie impresionantă de 5.000 mAh. Are suport pentru încărcare rapidă de 15W. Cumpărătorii potențiali de Samsung Galaxy M11 din Europa vor putea alege între opțiunile de culoare negru și albastru metalic. Între timp, versiunea violet a smartphone-ului nu pare să părăsească Asia, cel puțin deocamdată.