Samsung Galaxy M11 și Galaxy A11 certificate Bluetooth SIG

687
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Se pare că Samsung lucrează la lansarea smartphone-urilor Samsung Galaxy A11 și Samsung Galaxy M11. Ambele dispozitive au apărut recent pe site-ul de certificare Bluetooth SIG, ceea ce indică o lansare în perioada imediat următoare. Au fost deja certificate și de Wi-Fi Alliance. Au mai fost zvonuri despre cele două smartphone-uri Samsung, cele mai mici din gamele din care fac parte.

Haideți să aruncăm o privire la tot ce știm până acum despre smartphone-urile Galaxy M11 și Galaxy A11. După cum se vede în imaginea de certificare, atât Galaxy M11, cât și Galaxy A11, au fost certificate de Bluetooth SIG. Cu toate acestea, certificarea nu dezvăluie foarte multe date noi despre cele două smartphone-uri.

Samsung Galaxy A11 posibil cu o baterie de 5.000mAh

Aflăm că vor fi dispozitive dual SIM, de fapt toate smartphone-urile lansate de Samsung în ultimii ani sunt dual SIM și vor avea suport pentru GSM / WCDMA / FDD-LTE, WLAN integrat 802.11b / g / n; Wi-Fi Direct, Bluetooth V 4.2. Totuși, toate acestea sunt destul de frecvente în toate smartphone-urile, așa că nu suntem prea surprinși aici.

Acestea fiind spuse, conform informațiilor anterioare Samsung Galaxy A11 va avea triple-camera la spate. Bateria dispozitivului ar putea fi de 4.000mAh, dar sunt informații și despre una de 5.000mAh. Se pare că Galaxy A11 va veni într-o variantă de memorie de 4GB de RAM  / 128GB stocare. Acesta va rula, de asemenea, noua interfață Samsung One UI 2.0 și sistemul de operare Android 10. Nu sunt informații concrete despre diagonala ecranului. Samsung Galaxy A10 are o diagonală de 6,2 inch și un ecran IPS LCD. Este posibil ca Samsung să păstreze această diagonală și pentru Galaxy A11.

IPL LCD –  (In Plane Switching) este o tehnologie de ecran pentru afișaje cu cristale lichide (LCD). Aceste tip de ecran este produs de Samsung și este similar tehnologiei LPS (Plane to Line Switching). PLS oferă, în general, unghiuri de vizualizare mai bune și o calitate a imaginii cu luminozitate mai mare cu 10%.

Referitor la Samsung Galaxy M11, din informațiile anterioare am aflat că dispozitivul va dispune de 32GB memorie internă. Înaintașul său Samsung Galaxy M10, anunțat în ianuarie 2019 a venit cu 2 / 3GB de memorie RAM și 16 / 32GB de stocare internă. În ceea ce privește software-ul, dispozitivul va rula pe sistemul de operare Android 10 și One UI 2.0 din cutie. Galaxy M11 va fi disponibil în trei versiuni de culoare, albastru, violet și negru.