Samsung Galaxy M12 confirmat de Bluetooth SIG și Wi-Fi Alliance

512
Samsung Galaxy M12 confirmat de Bluetooth SIG si WiFi Alliance
Sursa Foto: mysmartprice.com

Samsung lucrează la lansarea unui nou smartphone Android de nivel mediu, numit Samsung Galaxy M12. Până în prezent, am aflat destul de multe informații despre acest telefon, care includ fotografii și câteva specificații cheie. Smartphone-ul Samsung Galaxy M12 mid-range nu pare să fie prea departe de acum. Zilele trecute a fost reperat pe site-urile web de certificare Bluetooth SIG și Wi-Fi Alliance.

Apariția lui Samsung Galaxy M12 pe cele două site-uri de certificare Bluetooth SIG și Wi-Fi Alliance confirmă denumirea și dezvăluie un alt fapt interesant despre dispozitiv. Certificarea agenției Wi-Fi Alliance relevă că smartphone-ul Samsung mid-range va fi lansat cu sistemul de operare Android 11 din cutie.

Numele Samsung Galaxy M12 confirmat, lansarea pare iminentă

După cum se vede în imaginile publicate de site-urile de certificare Bluetooth SIG și Wi-Fi Alliance, Samsung Galaxy M12 (cu numerele de model SM-M12FG / DS și SM-F12G / DS) a primit avizele necesare de la cele două agenții. Numărul SM-M12FG este normal și cadrează cu numele dispozitivului și sistemul Samsung de atribuire a numerelor de model.

Acestea fiind spuse, numărul modelului SM-M12FG este puțin ciudat și ar putea însemna că marca ar putea lansa dispozitivul ca Samsung Galaxy F12 în unele regiuni. Numărul de model pentru Samsung Galaxy M10 a fost SM-M105FG / DS, deci despre această diferență am scris mai sus. Cu toate acestea, este speculația noastră de acum.

Wi-Fi este numele scurt pentru Wireless Fidelity. Wi-Fi 6 este cea mai nouă versiune pentru transmisii de rețea wireless. Wi-Fi 6 oferă viteze cu aproximativ 30% mai rapide decât Wi-Fi 5. Numele Wi-Fi se scrie întotdeauna despărțit de o liniuță.

Certificarea Wi-Fi Alliance relevă faptul că smartphone-ul Samsung Galaxy M12 va rula pe Android 11 OS din cutie. În afară de ceea ce am menționat până acum, certificările Bluetooth și Wi-Fi Alliance nu ne mai spun nimic despre Galaxy M12.

Zvonurile anterioare sugerează că Galaxy M12 va avea un afișaj Infinity-U cu diagonala de de 6,55 inch (16,64 centimetri). Este ceva mai mare decât predecesorul  Galaxy M10 cu un ecran de 6,22 inch. La spate, dispozitivul va veni cu un modul de cameră în formă de pătrat. Acesta va găzdui patru camere, conform MySmartPrice. Galaxy M12 va avea un port USB de încărcare de Tip-C și va păstra mufa pentru căști de 3,5 mm.