Samsung Galaxy M12 / F12, specificații dezvăluite, baterie de 7.000mAh

597
Sursa Foto: 91mobiles.com

Lansarea telefonului Samsung Galaxy M12 / Galaxy F12 pare să fie foarte aproape. Deja au apărut multe dintre specificațiile sale, dar și imaginile ale dispozitivului intrat în prezent în producție. Specificațiile lui Galaxy M12 vor include un ecran Infinity-O, o baterie de 7.000 mAh, camere quad-spate și multe altele.

Lansarea lui Samsung Galaxy M12 / F12 ar putea avea loc înainte de sfârșitul anului, conform mai multor informații. M12 ar putea fi numit Galaxy F12 pe unele piețe, deoarece ambele par să aibă numere de model similare. Recent am scris că Samsung Galaxy F12 cu numărul de model SM-F127G este în lucru și că ar putea fi un telefon Galaxy M rebranduit.

Patru camere foto spate pe Galaxy M12 / F12

Acum avem câteva specificații ce se vor regăsi pe Galaxy M12 / Galaxy F12. Imaginile cu partea din spate arată numărul de model SM-M127F / SM-F127G. Acest lucru sugerează că smartphone-ul ar putea fi numit foarte bine Samsung Galaxy M12 sau Samsung Galaxy F12. Observăm, de asemenea, M05 menționat, deci există o șansă ca telefonul să fie lansat ca Galaxy M05. Dispozitivul este în producție la fabrica Samsung din Noida, în India.

Din imaginile cu M12 / F12 vedem un nou finisaj texturat la spate, cu marca Samsung în partea de jos, un modul pătrat pentru camere în colțul din stânga sus și un decupaj pentru blițul LED sub acest modul. Deși este evident din imagini, sursele 91Mobiles, de unde provine fotografia au reiterat faptul că modulul va conține până la patru senzori, deși specificațiile camerelor rămân vagi în acest moment. Spre deosebire de Samsung Galaxy M11, Galaxy M12 / F12 nu va ambala un scaner de amprente montat în spate. Senzorul pentru amprente se va dubla probabil ca buton de alimentare pe partea laterală a cadrului.

Sherlock Holmes este un detectiv fictiv creat de Sir Arthur Conan Doyle. Este cel mai faimos detectiv fictiv și unul dintre cele mai cunoscute personaje literare. Este cunoscut pentru raționamentul logic și abilităților sale pentru a rezolva cazurile grele.

Baterie de 7.000 mAh pe acest viitor smartphone

Toate porturile, cum ar fi Type-C, mufa pentru căști și microfonul, vor fi la marginea inferioară a telefonului. Pe marginea din partea de sus nu mai este nimic, cu excepția difuzorului. Deoarece Samsung Galaxy M12/F12 este încă în curs de dezvoltare, nu știm cum va arăta smartphone-ul din față. Cu toate acestea, sursa sus amintită susține receptorul va avea un afișaj de 6,7 inch.

În plus, se spune că M12 / F12 vine cu o baterie enormă de 7.000 mAh – la fel ca Samsung Galaxy M51 de gamă medie. Detaliile privind lansarea acestui telefon, chipset-ul și software-ul rămân un mister ce poate fi dezlegat doar de Sherlock Holmes în acest moment.