Galaxy M12 primește tot mai multe certificări, lansarea este aproape

417
Samsung Galaxy M12 primeste tot mai multe certificari
Sursa Foto: Steve/Voice

Samsung Galaxy M12 a fost ocupat în ultima vreme cu vizitele la diferite agenții de certificare. La începutul acestei luni, smartphone-ul a primit aprobarea de la Wi-Fi Alliance și Bluetooth SIG. Ulterior, telefonul Samsung a fost certificat și de Biroul de standarde indiene (BIS) și de Comisia federală de comunicații (FCC).

Acum, smartphone-ul a primit certificarea de la Comisia națională de telecomunicații pentru radiodifuziune (NBTC) din Thailanda. Listarea lui Samsung Galaxy M12 pe site-ul acestei agenții de certificare a confirmat denumirea și numărul modelului dispozitivului.

Samsung Galaxy M12 va fi lansat cu Android 11

În listarea National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC) se precizează că telefonul Samsung SM-M127F / DS va ajunge pe piață sub numele de Samsung Galaxy M12. Cu excepția faptului că se afirmă că este un telefon LTE, listarea nu aduce informații despre celelalte specificații ale sale. Certificările Wi-Fi și Bluetooth au dezvăluit câteva specificații, cum ar fi suportul Wi-Fi de 2,4 GHz, Bluetooth 5.0 și sistemul de operare Android 11. Aceste listări au dezvăluit, de asemenea, că numerele modelelor SM-M127G / DS și SM-F127G / DS sunt, de asemenea, asociate cu Galaxy M12.

În timp ce listarea BIS nu a dezvăluit nicio specificație a telefonului, apariția sa la FCC a confirmat că are o baterie de 6.000 mAh. De asemenea, telefonul a fost reperat recent pe platforma de benchmarking Geekbench. Acesta a dezvăluit că chipsetul Exynos 850 este prezent sub capota dispozitivului, însoțit de 3GB de memorie RAM. Același Exynos 850 se găsește și pe Samsung Galaxy A21s. Pe site-ul de referință M12 a obținut 179 de puncte în single-core și 1.029 puncte în multi-core.

Exynos 850 a fost lansat de Samsung anul acesta și este fabricat cu tehnologia de 8nm. A fost proiectat pentru smartphone-uri, tablete, dispozitive purtabile și dispozitive IoT. Este un procesor octa-core, are opt procesoare Cortex-A55 de 2GHz și un procesor grafic ARM GPU Mali-G52.

Informațiile recente au dezvăluit că Samsung Galaxy M12 are un afișaj Infinity-V de 6,5 inch (16,51 centimetri). Imaginile bazate pe CAD care au apărut până acum au arătat că dispozitivul este echipat cu un modul cu patru camere la spate. Pentru securitate are și un senzor de amprentă montat lateral, conform GizmoChina. Cu atât de multe certificări, există posibilitatea ca Galaxy M12 să devină oficial la începutul lunii ianuarie.