Samsung Galaxy M13 5G certificat de FCC, lansare iminentă

279
Samsung Galaxy M13 5G certificat de FCC
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung Galaxy M13 5G cu numărul de model SM-M135M a fost certificat ieri de agenția americană FCC. Certificarea este un semn că smartphone-ul 5G entry-level va fi lansat în curând de Samsung. Nu este clar dacă viitorul telefon Galaxy M13 5G va avea un încărcător în interiorul cutiei sau nu.

Certificarea Federal Communications Commission (FCC) dezvăluie un suport de încărcare rapidă de 15W pe Galaxy M13 5G. Mai știm că telefonul Galaxy M13 5G are un department foto compus din două camere la spate și suport pentru conectivitate Bluetooth 5.0.

Samsung Galaxy M13 5G aproape de lansare

După Galaxy M53 5G și M33 5G, Samsung se pregătește să lanseze încă un smartphone din seria M: Samsung Galaxy M13 5G. Am mai scris despre designul Galaxy M13 5G în trecut și am aflat, de asemenea, că producția sa a început în India. Luna trecută, telefonul a fost certificat de Bluetooth SIG, dezvăluind suportul Bluetooth 5.0 și numărul modelului SM-M135F. Și acum, Galaxy M13 5G a vizitat site-ul FCC cu numărul de model SM-M135M, dezvăluind unele specificațiile cheie.

Se așteaptă ca Galaxy M13 5G să debuteze cu un afișaj LCD IPS de 6,5 inch. Această diagonală de ecran de 16,51 centimetri se află și pe excelentul Samsung Galaxy A53, printre alte telefoane Samsung. Telefoanele inteligente din seria Galaxy M de la Samsung sunt cunoscute pentru bateriile uriașe, așa că ne putem aștepta ca Galaxy M13 5G să împacheteze cel puțin o baterie de 5.000 mAh. Cel mai probabil viitorul smartphone Samsung va debuta în India, acolo unde este și fabricat, la Noida.

Noida este un oraș satelit al capitalei New Delhi. Noida, prescurtare de la New Okhla Industrial Development Authority. Noida este considerat cel mai verde oraș din India. Samsung are aici cea mai mare fabrică pentru telefoane mobile din lume.

Galaxy M13 5G are o configurație dual-camera la spate, cu o cameră principală de 50MP, potrivit 91Mobiles. Are un balansoar de volum asociat cu un buton de pornire în partea dreaptă și un slot pentru tava SIM în stânga. În partea de jos, Samsung Galaxy M13 5G are o grilă pentru difuzoare și un port USB Tip-C de încărcare.

Certificarea FCC a Galaxy M13 5G dezvăluie că acceptă încărcare rapidă de 15W și are un adaptor de încărcare cu numărul de model EP-TA200. Cu toate acestea, nu este clar dacă telefonul va avea în cutie un încărcător. Specificațiile complete la Galaxy M13 5G sunt încă necunoscute momentan. Ne așteptăm să aflăm mai multe despre el în zilele următoare.