Samsung Galaxy M15 lansat, baterie de 6.000 mAh și cameră de 50MP

107
Samsung Galaxy M15
Sursă foto: GSMArena

Despre Samsung Galaxy M15 au fost mai multe zvonuri în ultimul timp și o lansarea iminentă este inevitabilă. Acum acest lucru s-a întâmplat, Samsung și-a „anunțat” în liniște smartphone-ul său entry-level în unele regiuni, apare disponibil pe site-ul oficial irakian Samsung și în unele regiuni din Levant.

Galaxy M15 5G, așa cum ne așteptam, este o variantă redenumită a lui Galaxy A15 5G și, ca atare, dispozitivul are în mare parte aceleași specificații ca dispozitivul din seria Galaxy A. Excepție face capacitatea bateriei, designul capacului din spate, grosimea și greutatea, potrivit GSMArena. Din păcate, apariția pe site-ul Samsung nu oferă informații despre disponibilitate sau preț. Cu toate acestea, specificațiile și imaginile oficiale sunt toate dezvăluite.

Samsung Galaxy M15 are un ecran OLED cu diagonala de 6,5 inch (16,52 cm), rata de actualizare de 90Hz și rezoluție FHD+. Afișajul OLED este un upgrade uriaș față de predecesorul său Galaxy M14 cu ecran LCD IPS. Telefonul are un procesor Dimensity 6100+ care este asociat cu 4GB de memorie RAM și 128GB de stocare internă. Stocarea este extensibilă printr-un slot pentru card Micro-SD.

Sursă foto: ytechb

Departamentul foto este compus din trei camere. Are o cameră principală de 50 megapixeli cu deschidere f/1,8, una ultra-wide de 5MP și o cameră macro de 2MP. Pentru selfie-uri, telefonul dispune de o cameră de 13 MP, cameră împrumutată de la Samsung Galaxy M14.

M15 păstrează bateria lui M14 de 6.000 mAh, suportând viteza de încărcare de 25W. Noul mid-ranger accesibil din seria Galaxy M de la Samsung are și o mufă tradițională de 3,5 mm pentru căști. Pentru securitate, Galaxy M15 are un scaner de amprente montat lateral. Telefonul are dimensiunile de 160,1 x 76,8 x 9,3 mm și cântărește 217 grame. Noul Samsung Galaxy M15 pornește cu Android 14 din cutie.

Levant se referă la o zonă din regiunea mediteraneană de est a Asiei de Vest și Orientul Mijlociu. Cuvântul Levant provine din italiană, levante înseamnă „care se ridică -(soare-răsare)”, cu alte cuvinte zonele din orient, răsărit sau est.

Culorile disponibile listate pe site sunt Albastru deschis, Albastru închis și Gri. Cum am scris mai sus, telefonul apare pe site-ul oficial Samsung din Irak și în țările din Levant. Samsung nu a dezvăluit nici prețul lui Galaxy M15 și nici detalii despre momentul în care va fi la vânzare. Ca preț ne așteptăm să coste ceva mai puțin decât Galaxy A15 5G și să fie pus în vânzare în următoarele săptămâni.