Samsung va lansa la vânzare Galaxy M20 în Coreea de Sud

906
Sursa Foto: Samsung

Samsung a declarat că va lansa smartphone low-end Galaxy M20 în Coreea de Sud și vizează clienții amatori de telefoane ieftine de acolo. Începând cu 15 iulie, smartphone-ul va intra în vânzare în Coreea prin intermediul magazinului electronic Samsung și al altor magazine online. Samsung Galaxy M20 va fi vândut la un preț de 220.000 won, aproximativ 187 de dolari în versiunea de 3 GB / 32 GB, și 215 $ versiunea cu 64 GB.

Înaintea lansării sale oficiale smartphone-ul liber de rețea va fi vândut la mall-ul local de modă Musinsa, a spus Samsung. Musinsa a vândut anterior unele produse electronice audio, dar aceasta este prima dată când comercializează un smartphone. Musinsa are sediul în capitala sud-coreeană Seul. Samsung vinde telefoanele sale din gama Galaxy M, în primul rând online. Scopul este acela de a menține costurile mici, pentru un smartphone competitiv, mai ales că acest segment de piață este deosebit de aglomerat.

Samsung Galaxy M20 a fost lansat la începutul anului

Modelul Galaxy M20, a fost lansat la începutul acestui an în India alături de Samsung Galaxy M10. Ambele telefoane, primele din seria Galaxy M au fost și sunt, distribuit exclusiv online. Au fost foarte bine primite în special de tineri. Atât Galaxy M10 cât și Galaxy M20 s-au vândut imediat, stocul fiind epuizat în trei minute după ce au intrat în vânzare pe site-ul Amazon din India. Potrivit The Korea Herald, doar Galaxy M20 va fi lansat pe piața internă din Coreea de Sud.

Lansarea în Coreea vine relativ târziu, telefonul fiind deja lansat în mai multe țări, inclusiv Emiratele Arabe Unite și Rusia. Consumatorii sud-coreeni sunt considerați, în general, că preferă telefoane high-end, astfel încât Samsung vinde telefoanele mai ieftine în alte zone.

Samsung Health este o aplicație gratuită dezvoltată de Samsung. A fost lansată în iulie 2012 cu Galaxy S3. Samsung Health urmărește diferitele aspecte ale vieții cotidiene care contribuie la bunăstare, cum ar fi activitatea fizică, dieta și somnul. Din octombrie 2017 Samsung Health este disponibil și pentru dispozitive iPhone cu minim iOS 9.0.

Samsung Galaxy M20 are un ecran Infinity-V de 6,3 inch și procesorul Samsung Exynos 7904 Octa-core și vine într-o singură culoare, Carbon Black. Are o capacitate a bateriei de 5.000 mAh, mai mare decât cea mai recentă serie Galaxy S10 de ultimă generație. Smartphone-ul are trei camere: o cameră de 8 MP în față și două la spate de 13 și 5 MP. În plus, Galaxy M20 poate fi deblocat prin recunoașterea feței și prin amprentă digitală. Printre altele are la bord și aplicația Samsung Health.