Galaxy M20 Power va fi disponibil în mai multe țări din Europa

825

Samsung Galaxy M20 a fost lansat la începutul acestui an. Smartphone-ul din gama ieftină de la Samsung a venit cu multe caracteristici competitive și un preț foarte atractiv. Telefonul a fost primit foarte bine în India, unde a fost inițial lansat și unde este și fabricat. Pe celelalte piețe unde a mai fost lansat M20 s-a vândut foarte bine.

Samsung Galaxy M20 este disponibil în România, dar acum va fi lansat și în alte țări din Europa. Firmware-ul pentru M20 pentru piețe precum Spania, Germania, Olanda, Belgia și Italia este deja disponibil. O ultimă informație via SamMobile, ne dezvăluie că acum acest telefon va fi lansat ca Galaxy M20 Power în Europa. Chiar dacă în Belgia și Olanda nu a anunțat încă oficial dispozitivul, M20 Power poate fi deja rezervat pre-comandat pe unele site-uri. Galaxy M20 are un preț de vânzare recomandat de 239 euro.

Samsung Galaxy M20 Power vine cu specificații excelente

În ciuda faptului că are un ecran LCD Infinity-V de 6,3 inch, modelul M20 este destul de compact pentru dimensiunea ecranului. În materie de performanță este dotat cu procesorul Samsung Exynos 7904 cu 3 / 4 GB RAM și 32 / 64 GB capacitate de stocare. Are suport pentru tehnologia NFC. Are o cameră principală de 13 MP cuplată cu una ultra-lată (120°) de 5 MP. Este perfect pentru fotografierea peisajelor, panoramelor și portretelor de grup. Camera frontală cu o rezoluție de 8 MP cu o deschidere de f/2,0 și AF va oferi un sentiment luminos, inclusiv cu efectul bokeh.

Cel mai tentant pe acest smartphone este, fără îndoială, bateria sa de 5.000 mAh. În practică, este suficient să utilizați dispozitivul timp de două sau chiar trei zile fără încărcare. Dispozitivul este livrat cu un încărcător rapid de 15 wați, ceea ce înseamnă că bateria este încărcată 30 – 40 % după o jumătate de oră. În plus, funcția de gestionare a alimentării de pe Galaxy M20 economisește suplimentar energia acumulatorului, asigurând un consum redus de energie.

Cele mai populate orașe din Europa sunt Istanbul, Moscova, Paris și Londra, fiecare având peste 10 milioane de locuitori. Următoarele sunt Sankt Petersburg, Madrid, Berlin și Roma. Istanbulul are cea mai mare populație totală dar, o treime se află pe partea asiatică a Bosforului, Moscova este cel mai populat oraș aflat în întregime în Europa.

Probabil Galaxy M20 Power va fi vândut doar online

Specificațiile lui Samsung Galaxy M20 Power sunt identice cu M20 lansat în India. Un concurent pentru Galaxy M20 este Samsung Galaxy A20, puteți vedea pe site-ul nostru comparația dintre cele două. Samsung a pus un preț foarte mic pentru M20 în India, acolo varianta de 239 de euro cu 4 GB / 64 GB costă echivalentul a 170 de euro. Prețurile smartphone-urilor au tendința de a varia în funcție de piață, dar în Europa concurența în acest segment nu este prea mare. În România Galaxy M20 costă 1.100 lei

Gigantul tech încă nu a confirmat momentul în care Galaxy M20 Power va fi lansat oficial în țările din Europa. Samsung s-a bazat pe vânzările online pe tot globul pentru a vinde acest dispozitiv. Este posibil ca această strategie să fie aplicată și pentru Europa.