Galaxy M21 lansat în România, baterie de 6.000mAh și o cameră de 48MP

726
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics Co. a anunțat ieri lansarea în România a noului smartphone Galaxy M21. Smartphone-ul este echipat cu o baterie masivă de 6.000mAh, un ecran luminos Super AMOLED și o cameră puternică de 48MP. Samsung Galaxy M21 a fost lansat inițial în India, în urmă cu aproximativ o lună. Acum a venit și rândul Europei, a mai fost lansat deocamdată în Olanda și Belgia.

Considerăm că Galaxy M21 reprezintă un important pas înainte pentru seria Galaxy M. Galaxy M21 vine cu inovații acolo unde utilizatorii noștri își doresc cel mai mult. Le oferă o baterie mare, un display și o experiență excelentă cu o cameră foto de 48MP la un preț accesibil”. A spus Tiberiu Dobre, șeful Mobile Division Samsung România și Bulgaria.

Specificații excelente pe smartphone-ul Samsung Galaxy M21

Galaxy M21 are un ecran Infinity-U, FHD+ Super AMOLED de 6,4 inch (16,26 centimetri) care oferă culori vii, o claritate excepțională și o experiență cinematografică. Are o baterie super rezistentă de 6.000mAh, proiectată să dureze întreaga zi. Bateria are încărcare rapidă la 15W, care vă readuce în mijlocul acțiunii în cel mai scurt timp.

Galaxy M21 vine cu un puternic departament foto. Are trei camere la spate care vă permit să realizați fotografii în toate condițiile de lumină. Camera principală de 48MP are diafragma f/2,0. Camera de 8MP Ultra-Wide are un câmp de vedere de 123°, permițând camerei să surprindă o imagine similară cu cea a ochiului uman. Cea de-a treia cameră, de adâncime, este de 5MP și ajută utilizatorii să surprindă atât subiectul, cât și fundalul în mod distinct, obținând fotografii impresionante cu funcția Live Focus. Camera frontală pe M21 este de 20MP. Este dotată cu filtre încorporate și moduri diverse de fotografiere, astfel încât să faceți cele mai reușite selfie-uri.

Galaxy M21 este echipat cu procesorul octa-core Exynos 9611, aflat și pe Samsung Galaxy A51. Chipsetul Exynos 9611 este dotat, de asemenea, cu Game Booster, ce are la bază tehnologia AI, care îmbunătățește rata și stabilitatea și reduce consumul de energie din timpul jocurilor preferate. Vine în două variante de memorie, 4GB RAM / 64GB stocare și 6GB / 128GB stocare. Are Android 10 și One UI 2.0.

Pentru o protecție ridicată a dispozitivului, M21 are senzor de amprentă pe spate și caracteristici de securitate precum face unlock. Are și un jack cu căști de 3,5 mm și vine în culorile Midnight Blue și Raven Black. Galaxy M21 va fi disponibil în România începând cu luna mai, pe siteul Samsung.com/ro și pe eMag. Estimăm un preț de 160 – 180 de euro.