Galaxy M30 lansare pe 27 februarie, triple-camera și baterie de 5.000 mAh

1133
După ani de dominație pe piața smartphone-urilor din India, Samsung este momentan pe locul doi. Acum gigantul tech încearcă să țină pasul cu prețurile care sfidează logica ale companiei chineze Xiaomi. Pentru a-și recâștiga poziția dominantă și terenul pierdut, Samsung și-a revizuit prioritățile și a lansat recent pe Galaxy M10 și Galaxy M20 în India. Cele două dispozitive sunt reușite și impactul la cumpărători a fost extraordinar. Stocurile pentru cele două au fost epuizate imediat. Urmează Galaxy M30. Acum, Samsung este pregătit să lanseze cel de-al treilea smartphone din serie – Galaxy M30 – puțin mai târziu în această lună. Doar de două-trei zile am scris despre specificațiile lui Samsung Galaxy M30. După o serie de speculații, Samsung a confirmat că Galaxy M30 va fi lansat în India în data de 27 februarie.
Galaxy M30 va fi exclusiv online prin intermediul Amazon India
Smartphone-ul Samsung Galaxy M30 va fi destul de identic cu modelul Galaxy M20 în mai multe aspecte. Sunt totuși caracteristici deosebite între cele două ce includ o cameră triplă la spate și un ecran Super AMOLED Full HD+ cu noul design Infinity-U. Samsung Galaxy M10 și Galaxy M20 au afișaje LCD TFT. În conformitate cu Xda-Developers, smartphone-ul Galaxy M30 va fi vândut exclusiv online prin intermediul Amazon India. Același lucru este valabil și pentru Galaxy M10 și M20, vândute exclusiv online prin Amazon India și Samsung India Store. Agenția de presă IANS a anunțat că Galaxy M30 va fi echipat cu un procesor Exynos 7904, aflat și pe Galaxy M20. Se va folosi, de asemenea, aceeași baterie de 5.000mAh. Galaxy M30 vine cu cu 4 GB de RAM și 64 GB de stocare, în timp ce o versiune de 6 GB + 128 GB poate fi așteptată mai târziu. Conform informațiilor, varianta RAM de 4 GB și 64 GB stocare va avea un preț de 14.990 INR, adică aproximativ 186 de euro. Dispozitivul va fi disponibil la vânzare în prima săptămână din martie 2019.

IANSIndo-Asian News Service, este o agenție de presă fondată în 1986 și are sediul principal în Noida. IANS publică știri, opinii și analize despre despre India din toate domeniile de activitate. Inițial, agenția a fost creată pentru a servi drept legătură informațională între India și diaspora nord-americană.

În ceea ce privește camerele triple din spate de pe Galaxy M30, MySmartPrice spune că vom avea o cameră principală de 13 MP, o cameră cu unghi larg de 5 MP și una de adâncime de 5 MP. Trebuie să specificăm că nu avem confirmarea acestei configurații.
Posibil o nouă schimbare la vârf în top-ul vânzărilor în India
Lansarea lui Galaxy M30 a fost programată cu o zi înainte de lansarea lui Xiaomi Redmi Note 7 în India. Nu există nicio informație despre prețul acestui Xiaomi în India. Dar prețul Redmi Note 7 din China sugerează că va fi în jurul valorii de 15.000 rupii indiene, aproximativ 210 de dolari. Aproape sigur între cele două smartphone-uri va avea loc o bătălie aprigă. Este posibil ca această luptă pentru supremație să modifice iarăși top-ul pieței smartphone din India în 2019.