Samsung Galaxy M31 cu o cameră principală de 64MP

592
Sursa Foto: @geekyranjit

Samsung Galaxy M31 a primit recent certificările Bluetooth SIG și Wi-Fi Alliance. Cu această ocazie a aflat că va avea sistemul de operare Android 10, conectivitate Wi-Fi cu bandă dublă și Bluetooth 5.0. Acum, teaser-ul telefonului a apărut online, împreună cu alte câteva detalii cheie.

Mai știm că smartphone-ul Samsung va avea în dotare procesorul Exynos 9611. Acum aflăm că Galaxy M31 ar pute avea și o baterie masivă similară cu Galaxy M30s, de 6.000mAh. Potrivit site-ului 91Mobiles va exista un upgrade imens și în ceea ce privește camerele de fotografiat. Site-ul sus amintit citează YouTuber-ul GeekyRanjit care confirmă că Galaxy M31 va avea un senzor principal de 64MP.

Mai știm și alte specificații despre Samsung Galaxy M31

Zvonurile anterioare sugerează că Samsung Galaxy M31 ar putea avea un modul foto format din patru camere. Acest format este și pe Galaxy A51, bineînțeles cu alte modele de camere. Acestea vor fi poziționate în forma literei „L” și va avea ca vedetă o cameră principală de 64MP. Celelalte camere sunt una cu unghi Ultra-wide, o cameră de adâncime și al patra ar putea fi una macro.

Conform informaților de până acum Galaxy M31 a fost încercat și testat cu procesorul Samsung Exynos 9611. Acesta este asociat cu până la 6GB de memorie RAM și stocare de până la 128GB. Stocarea poate fi extinsă în continuare prin intermediul unui card microSD. Samsung Galaxy M31 este posibil să vină cu Android 10 și One UI 2.0, dar nu sunt informații sigure.

MicroSD – este un tip de card de memorie foarte răspândit. MicroSD a fost inițial numit T-Flash. Primul microSD a fost anunțat în 2005. La început, cardurile microSD erau disponibile cu capacități de 32, 64 și 128MB. Motorola E398 a fost primul telefon mobil care a conținut un card microSD.

Încă nu știm detalii despre diagonala afișajului, rezoluția camerei frontale, despre baterie (doar presupuneri) și alte specificații. Nu se știe încă nici data exactă de lansare și nici prețul. Presupune că disponibilitatea va începe cu India și țările asiatice și se va extinde și în Europa. Toate aceste detalii ar trebuia să apară în perioada imediat următoare având în vedere că Galaxy M31 a trecut deja de certificări importante: Wi-Fi și Bluetooth.